Arsenal

1. persi PONOVOO oplodjava 2komata

2. Persi trenutno jedan od najboljih napadaca Evrope, jednostavno covjek jebe opet 2 komdada, Marsej izgubio i Arsenal je prvi u grupi sigurno

3. Je l' video neko onaj prodor Songa kod prvog gola?Sta im je pocinio covek.

4. Čestitke Arsenalovcima na prvoj oficijalnoj gej reklami!

5. ФУРУНЏИЈЕ!!!!11

6. Meni je Arsenal iskreno najgej tim u istoriji. Nastali su pre nego što je onaj peder otkrio Ameriku i večito bili pri vrhu, al' nikad na vrhu. Jebo takav tim. Večito drugi. Meni to tužno. A stalno igraju odlično što je još smešnije. Notingem Forest jebe!

7. Pa spot su ocito pravili navijaci Ljancestera, vise nego ocigledno. Neznalice mrshte s teme!

8. Данкан Фергусон je ljut jer gejverton nema svoju temu! 111111

9. Everton nema svoju temu jer nije toliko gej da bi je imao olololo. A i njegovi navijači su mačo- razarači vaginalnih otvora a ne zadrigle, bradate crnogorčine koje se krljaju uz Nikšićko.

10. Meni je Arsenal iskreno najgej tim u istoriji. Nastali su pre nego što je onaj peder otkrio Ameriku i večito bili pri vrhu, al' nikad na vrhu. Jebo takav tim. Večito drugi. Meni to tužno. A stalno igraju odlično što je još smešnije

Reče za tim koji ima 12 titula, lol.

A za ovu ljigavu reklamu jebem mater celom pinku na čelu sa Mitrovićem.

11. zasto nose drese arsenala zasto nose dres arsenala zasto nose dres arsenala. pih u picku materinu.

12. Sanšajne, možda smo sirotinja al' imamo muda. Jebem im mater, što ih ne obukoše u Liverpulove dresove!

13. Sanšajne, možda smo sirotinja al' imamo muda. Jebem im mater, što ih ne obukoše u Liverpulove dresove!

Ili u Totenhemove.. Nisam ja ništa reko za Everton, gotivim ja karamelice, samo koliko ga vi gotivili onaj Mojes je veoma loš trener.. Kakvu je ekipu nekad imao (Arteta, Kejhil, Leskot..) i nikad ništa..

14. Jbg brate, čovek je neka vrsta engleskog Žonpija, ali to je za neku drugu priču. Da ne spemujem temu više :)

15. jos spama
    Arsenal bar nema roze dresove lololo

16. Arsenal je zakon

17. Arsenal je zakon

Tako je. I oni su dio ekipe!

18. indžoj :D
    http://ww2.sinaimg.cn/bmiddle/644620afjw1dnekofy21cg.gif
    ekipa se normalizuje sve više, što je još jača stvar jebemo i u ligi i u LP a nismo kompletni :D

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.