Arsenal

1. Duvaj ga Bojane, ako nemas sta konstruktivno da kazes nemoj ni postovati.
    Nisam gledo tekmu danas ali samo nek se busi, RVP jos jedan go, prvi strijelac to je bitno samo da se ne povrjedi.

2. Evo ti konstruktivnije kad vec zapinjes. Sta bi se desilo kada bi svako otvorio temu zbog kluba za koji navija? Mislim da si svestan toga decxko. I nemoj da si tako nekulturan i da mi govoris da ga duvam! Moze jedan lok ovde modovi.

3. Je li krsimo neka pravila? A sta si ti klon Kostica pa da trazis lock? Nego tema je Arsenal, sljedece kolo protiv Norwica u gostima, bit ce teska tekma jos poslije male pauze

4. Nije zbog pravila i to nema veze sa lokom lok ide jer je tema nepotrebna. Ne nisam njegov klon, Kostic me samo obucava za pokusaj moderatora.

5. Koga boli kurac sa ove teme za drugoligaša.. Mršte, otvaraj svoju temu

6. Zaljubljen u Arsenal od 2002 :D
    Jednostavno igraju najljepši fudbal na svijetu. Ne Barca nego oni. Barcelonini "fudbaleri" su glumci, sada i bivši broj 4 mijenja se iz fudbalera u glumca.

7. Mogu ti samo reci da zasluzujes nadimak koji nosis.

8. PA !? Za koga ti navijaš Bgt ? Dobićeš kasnije jedan tekst, pa se i sam uvjeri u gore navedeno.

9. Nemoj da se uzrujavas.

10. Opa i Norwic je pao, stavrno Arsenal u velikoj formi, Persi masina opet 2 gola, 13 do sada prvi strijelac PL

11. persi ponovo oplodjava

12. RvP ako ga povreda ne spriječi aBd prvi strijelac lige ove godine...

13. samo da ne ode majku mu bozju

14. Nece on otici, Wenger to ne smije dopustit, sad ti ide Arsavin sigurno

15. Nadam se da neće otići,a lično bih voleo da ostane i aršavin jer mislim da čovek može još ponešto da pokaže. Jedini koji bi trebalo da napipa izlazna vrata Emirejtsa je Djuru..dečko se ponaša kao tele koje se po prvi put nadje napolju, kiksara nevidjena..čudi me da ga Venger još uvek drži u timu.

16. ...je simpatičasn klub za ljude koji ne navijaju za njega, odličan klub za njegove vlasnike i akcionare i velika nesreća za njegove navijače (jer koga od njih boli kurac koji je godišnji prihod kluba kad ne mogu da im ulepšaju koji dan nekom titulom ili bar neizvesnom borbom za nju)
    EDIT: Vilšir ubica igrač! (i naravno, prodaće ga u naredne 2-3 sezone)

17. @Kramponom

Sve to stoji što si rekao. Navijači su odavno prestali da sanjaju titule, sada je cilj samo ta ebena liga šampiona i realno Arsenal već 2 sezone nema tim za titulu.. Uvek im je falilo malo da budu glavni konkuretni, a to je ono jedno, dodatno veliko pojačanje i dovodjenje megazvezde kojom će jasno staviti do znanja ostalima da se bore za titulu.. Ipak, to je Vengerova politika i ona se poštuje jer je on od Arsenala napravio ono što jeste danas..

Vilšir ubica igrač! (i naravno, prodaće ga u naredne 2-3 sezone)

Obećao je navijačima da će zauvek ostati u Arsenalu, tobdžija je od malih nogu i kako navijači vole da kažu on predstavlja DNK Arsenala, plus je i englez .. :)

18. Ima li ko kakav dobar link za tekmu

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.