Za koga glasate na predsedničkim izborima

  1. Socijalizam bi bio prilicno dobar kada bi mogao da se postigne nivo proizvodnje kao u kapitalizmu, a ne da u preduzecu od 1000 radnika 600 bude u administraciji a ostalih 400 da drapaju muda i cekaju platu.

    Nego, glasacu za SPS. Okurazio se Dacic...

  2. Nego, šta mislite ko od ovih stranaka sigurno neće s Tadićem:

    DSS, SRS, SNS, Zveri, LDP i Partiaj Bugara (moja omiljena)?

  3. DSS znam da neće, oni idu u postizbornu koaliciju sa SNS... LDP neće sa DSS, dakle idu sa Tadićijem, Zveri nisu prava partija, neće proći cenzus...

  4. i ja isto mislim...pazi nisam ja neki ostrašćeni evromrzitelj, borac za Kosovo, čak sam i suprotan po tom pitanju, ali oćud a kaznim ovu zversku koaliciju oko Tadića tako što ću dati glas nekome ko neće da im se prišljemči...

  5. ne vidim ni jednu partiju kao potencijalno zaslužnu da dobije glas, verovatno ću samo da poništim listić ili da glasam za Demokratsku Romsku Partiju - s njima je sve jasno...

  6. Platon je živeo pre 2500 godina, decxacxe.

    Što ne znači da nije bio pametan čovek, decxacxe.

  7. Остајем при старом избору, Двери.

  8. Pričaju dva glasača:
    - NAJZAD IMAM ZA KOGA DA GLASAM!
    - NE SERI!!!!!?

  9. Двери-не сери, Двери-Звери. Хехе, шаљиво.

  10. Ali ozbiljno ima ljudi koji ce glasati za Dveri jbt..:S

  11. зато што су шатро националисти ово оно, сви се примају на тај нацизам, пун ми курац више.

  12. Da vam ja iskreno kažem u ovom spotu je sadržano ono što dobijate glasajući za bilo koga u ovoj zemlji
    http://youtu.be/mvPb8slAGok

  13. Ja cu za ove sto su nazvani svakako osim pravim imenom. ZA DVERI.

  14. Kad budu prava stranka onda ce ih narod i zvati pravim imenom.

  15. Ха, Двери. Акценат на националне вредности, породицу, религију, колективизам против индивидуализма, ослонац на Русију, Европа има алтернативу... Класично десничарење, по свакој тачки. Ја не видим никакву револуционарност и новост у њиховом програму, нити разлику између њих и радикала. Можда би ме неко од присталица просветлио и објаснио?

  16. Bilo bi dobro da se banuju svi ovi sto ce da glasaju...poceti od ovih sto ce glasati za Dveri, SPS... Malo da se popravi IQ struktura na sajtu.

  17. Ja necu da objasnjavam, imaju na sajtu informacije o svemu, ko hoce da se informise nek cita. Ko nece, moze i dalje da kenja o njima.
    @ nash bridges

    Nece nikad biti stranka jer su nas stranke i dovele do ovoga danas. Zato sto postoje da bi se zaposljavala rodbina, zato sto kradu pare od naroda i zato sto se preko njih peru pare.
    Dveri su pokret gradjana, nemaju partijske knjizice. ne mozes da budes clan,mozes da budes aktivista. Ako zelis. Stranke nisu deo resenja nego su deo problema.
    Nemaju vodju jer im ne treba vodja. Pokret funkcionise na principu dogovora, i nijedna stvar ne moze biti usvojena dok se svi ne sloze (licno sam se uverio).

    Nema uh ni ja jednoj televiziji, dok onih koji su narod prevarili ima uvek. Nema ih ni u jednim novinama. I pored svega toga sakupili su najvise potpisa za izlazak na izbore.
    tacno je, nece imati najveci broj glasova,nece biti verovatno ni peti,al ce preci cenzus,pa ce narod konacno cuti za njih.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.