Za koga glasate na predsedničkim izborima

  1. Елем, имам помало искуства у активностима на очувању тих традиционалних српских вредности. Још увек сам ангажован, и то чиним својим радом. Искуство ми говори да десничари који би дали десну руку за Србију неће да потпомогну реалне, постојеће пројекте очувања српског идентитета. Не раде ништа, чекау да дођу на власт, и онда ће шатро све да се промени. Е, хоће, да....

  2. Što se tiče tih Dveri, nameće mi se izraz "političko krilo". U sintagmi "političko krilo Obraza".

  3. Ko god da dodje, realno nam je isti kurac.
    Kad ih vidim samo (onih par minuta dnevno kad slučajno naletim) kako su se goveda razletela po Srbiji, baca mi se pegla.
    Prvi izbori u životu na koje neću da izadjem... ili ako već izadjem, na kojima ću glasati za Miki Mausa.

  4. Prvi izbori u životu na koje neću da izadjem... ili ako već izadjem, na kojima ću glasati za Miki Mausa.

    +milion

  5. ja ću da izađem na izbore, samo da bih dobio ono sranje na prst pošto postoji mogućnost da se iskombinujemo za onu žurku ako bude pravljena i ove godine. Inače me boli kurac, zaokružiću ništa

  6. Valdemar
    Što se tiče tih Dveri, nameće mi se izraz "političko krilo". U sintagmi "političko krilo Obraza".

    A ovo ti se namece zbog zasto?
    Voli obraz da bude sinonim za razbijanje grada, pa onda hoce da poklone svoju politicku moc dverima,a da oni ostanu cisti lomljaci grada?
    nemoj da mislis da se nesto svadjamo ili prepiremo,mene samo ineteresuje odakle ljudima te ideje u vezi dveri?
    Cas se javi neko kaze finansira ih djilas, pa dodje neko kaze to je obraz, pa dodje neko kaze to su radikali, pa i da su ogranak srpske pravoslavne crkve?

    Od kad je to biti covek koji voli svoju zemlju, svoje gradove i sela, koji voli porodicu, koji ne voli da krade, koji hoce da se skoluje i da radi, kome je muka od zapadnjackog kica i sunda koji posaje osnovno obrazovanje, postalo NEPOZELJNO?

    Zar je za veliku vecinu gradjana srbije najveca ambicija u zivotu uzeti donaciju evropske unije? Ili rasparcati iovako malu srbiju na jos sitnije delove?

  7. Od kad je to biti covek koji voli svoju zemlju, svoje gradove i sela, koji voli porodicu, koji ne voli da krade, koji hoce da se skoluje i da radi, kome je muka od zapadnjackog kica i sunda koji posaje osnovno obrazovanje, postalo NEPOZELJNO?

    Ta recenica ima smisla, ali je svakakva govna izgovaraju, pa ljudima ide na kurac vise od Dinkica.
    Ako su iskreni svaka cast, mada deluju mi kao ker koji juri cigana na bicikli- cak iako ga uhvati, ne zna sta da radi sa njim.

  8. DERETA RASKRINKO
    Dveeeeeeriiiiii oće da nas prevareeeeee

  9. Dereta mi je pouzdan izvor za nesto koliko je i jelena kerusa dobra pevacica.
    A i sam je dao odgovor zasto ih ne voli: NISU GA ZVALI NI NA JEDNU TRIBINU NA MASINCU. A koliki je debil jasno govori i recenica da dveri kazu da " sa evropskom unijom treba oprezno pregovarati". To je 100% laz posto su dveri za prekid svih pregovora sa evropskom unijom oko pridruzivanja.
    dakle dereta je sam sebi stavio oznaku BUSTED!

  10. Vidi kakav nemač pojma komentariše DOKTORA

    DERETICA JAKO POSTUJEM KAO ISTORICARA ALI BI GA MOLIO DA SE MANE CORAVA POSLA;PA ZA KOGA TREBA DA GLASA SRPSKI NAROD?ZA DS ZA SNP??ZA TE PSE CUVARE ZAPADNIH KAPITALISTA?STRANKU U POVOJIMA PLJUJE A OVE PROVERENE ANTISRPSKE METUZALEME NE UZIMA USTA!AKO IH JE NEKAD CAK I POMENUO I NARUZIO ONDA STVARNO NE ZNAM SVRHU NJEGOVE RETORIKE;ETO NEKA SE ON LATI POLITIKE PA CEMO ZA NJEGA DA GLASAMO;DVERI SU MLAD POKRET I TREBA IM DATI PROSTORA DA SE POKAZU;GORI OD OVIH DANAS NE MOGU BITI SIGURNO;

  11. Лепо каже да га нису звали зато што је против унијаћења. Двери, зашто сте се ухватили за скуте унијатских попова? Хоћемо ли сутра да заборавимо на ТРИ ПРСТА?

  12. Ако ове двери пређу цензус ( а по свему судећи - хоће ) треба озбиљно да се запитамо да ли смо нормални као народ.Па пре бих гласао за Слобину ђецу него за ове имбециле што сваке године барем једном нађу разлог да поразбијају главни град.Двери - скуп "екстремних организација " способна само да једу говна и разбијају.

  13. Ако ове двери пређу цензус ( а по свему судећи - хоће ) треба озбиљно да се запитамо да ли смо нормални као народ.

    E to. Ja bih pre za Jošku glasala, ćaleta mi.

  14. Сад нешто гледам овај програм "Дверјана" (!). Ако дођу на власт вратиће обавезно служење војног рока! Можда због тога и треба да дођу на власт. И сви ови што су избегли служење да се доведу у ред. Мада и због тога неће ни доћи на власт. Оно, тебра, породица, деца, све је то кул, али неће баш омладина да иде да гули годину дана у некој вукојебини. Треба да брани србство у анкетама, али да га чека кевин ручак поподне.

  15. Лепо каже да га нису звали зато што је против унијаћења. Двери, зашто сте се ухватили за скуте унијатских попова?

    Па сад... ако су за унијаћење нема смисла да оптужују папка: http://www.dverisrpske.com/sr-CS/dveri-na-delu/2011/januar-septembar/arhiva-najava/dveri-o-jasenovcu-u-susret-papi.php

    Jericho
    Bilo bi dobro da se banuju svi ovi sto ce da glasaju...poceti od ovih sto ce glasati za Dveri, SPS... Malo da se popravi IQ struktura na sajtu.

    Ти беше готивиш месију Ђинђића? http://www.guardian.co.uk/world/2003/mar/14/serbia.comment

    Ја нећу овде да вас убеђујем да гласате за Двери. Вукајлијаше је иначе немогуће(преко нета) убедити у било шта. Само бих вам препоручио да не гласате за режимске странке и ЛДП. И није ми јасно откуд толика пљувачина усмерена ка Дверјанима уместо ка онима који вас 20 година јебу како стигну.
    http://www.youtube.com/watch?v=82wkVcjsAqA

  16. Bila je jednom jedna mala stranka, nacionalne orjentacije, niko nije verovao da će doći na vlast. Posle jednih izbora im je to uspelo, ni danas se ne zna kako, ali je postala svetski poznata, zvala se NSDAP...

    Ne znam zašto sam ovo ispričao, ali nešto mi je došlo. Ne može da škodi...

  17. Ne znam koliki mentalni midžit treba biti da bi za Dveri glasao. Ono fazon, aj sutra Ratibor Trivunac da napravi stranku i Marks21 i slobodni filozofski BG, pa da se svi igramo politike, kao da nam već nije dovoljno igrarija u prošlih nekoliko decenija.

  18. Mogli su bar da hodaju normalno, a ne da bude zadv eri.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.