Za koga glasate na predsedničkim izborima

  1. Ne znam koliki mentalni midžit treba biti da bi za Dveri glasao. Ono fazon, aj sutra Ratibor Trivunac da napravi stranku i Marks21 i slobodni filozofski BG, pa da se svi igramo politike, kao da nam već nije dovoljno igrarija u prošlih nekoliko decenija.

    Оно фазон, пуши курац.

  2. E, ljudi, je l' bi mogao neko da me informiše šta to imate protiv Dveri, pošto nisam baš informisan o njihovom programu? Koliko mogu onako odokativno da primetim, meni se baš i ne čine ekstremni u fazonu aj da ubijemo Cigane i ustaše. Ne znam šta vam toliko smeta kod njih. Ne znam baš koliki je stepen stručnosti kod njih, mada oni ni nisu toliko jaka opcija da bi sad bili na vlasti pa da se preispituje njihova stručnost.

  3. Оно фазон, пуши курац.

    HO HO

  4. Оно фазон, пуши курац.

    Izvini, sinak, ali ne vidim čemu potreba da nedostatak argumenata nadoknađuješ nedostatkom karaktera.

  5. Ne znam koliki mentalni midžit treba biti da bi za Dveri glasao. Ono fazon, aj sutra Ratibor Trivunac da napravi stranku i Marks21 i slobodni filozofski BG, pa da se svi igramo politike, kao da nam već nije dovoljno igrarija u prošlih nekoliko decenija.

    Banujte je indirektno je vređala lestata

  6. Oduvek sam se plašio idealista koji menjaju svet za dobrobit drugih. Lopova savršeno razumem - on osniva stranku da bi krao, Idealisti pale svet samo da bi ogrejali ruke...

  7. E aj ko oće da se kladi da vladajuću koaliciju sklapaju SNS-SRS-DSS
    EDIT mož u ktitor nalog lolo

  8. Ne verujem, DSS ide u postizbornoj koaliciji sa SNS, SRS nema nikakve teorije da se udruži sa SNS, a DS i URS daju garanciju Šešelju samo da bi odvukao glasove od SNS-a. Uz to, izbori su na Đurđevdan, pola Srbije će doći pijano i glasati za onog ko im da pare. DS ima sve šanse da ponovo osvoji vlast (pogotovo posle brojanja). Ono pola Srbije što bude trazno neće ni izaći na izbore pa će posmatrači glasati za njih (sve kao da je Sloba na vlasti).

    Neću da se kladim, uvek gubim na opkladama, ali podseti me na ovo posle izbora putem PVT. Čisto da vidim šta smo pričali...

  9. За Чеду, лик који деци да имена Михајло ЛАЈФ, Зора ФЕЈТ, Јана ХАРТ и Анђела ФЕЈ не може бити лош човек. Краљ!

  10. Primetno je da se sva imena njegove dece lako prevode na američki... samo da kažem...

  11. Михајло ЛАЈФ, Зора ФЕЈТ, Јана ХАРТ и Анђела ФЕЈ не може бити лош човек

    Јел озбиљно ово?

  12. Od kad je to biti covek koji voli svoju zemlju, svoje gradove i sela, koji voli porodicu, koji ne voli da krade, koji hoce da se skoluje i da radi, kome je muka od zapadnjackog kica i sunda koji posaje osnovno obrazovanje, postalo NEPOZELJNO?

    Prijatelju, meni je struka jezik, srpski, pa na mom polju za vrhunskog patriotu smatram čoveka koji koristi sva srpska slova (pa bila ćirilička ili latinička). Ne shvatam po kom rezonu patriota koristi ošišanu latinicu? Eto, to je samo jedan primer. Ti ćeš da kažeš, nema veze, sve dok se razumemo, ali ja evo ovim pozivam na očuvanje tradicionalnog srpskog jezika. Kao što će jedan sveštenik da te pozove na očuvanje tradicionalnog srpskog pravoslavlja, ili srpski političar rodoljub na očuvanje teritorije Srbije. Elem, jezik, sa sve tačkama, zapetama, znacima uzvika, velikim slovima, sintaksičkim konstrukcijama, obrtima, zavisnim i nezavisnim rečenicama, pravopisnim pravilima, kongruencijom, rekcijom, jer jezik je ono što treba da čuvamo kao zenicu oka svoga, ukoliko želimo da ostanemo ono što jesmo. Još je sveti Sava rekao: čuvajte jezik, čeda moja, kao zenicu oka svoga.

  13. Јел озбиљно ово?

    Озбиљно.

  14. Blake Griffin
    E, ljudi, je l' bi mogao neko da me informiše šta to imate protiv Dveri, pošto nisam baš informisan o njihovom programu? Koliko mogu onako odokativno da primetim, meni se baš i ne čine ekstremni u fazonu aj da ubijemo Cigane i ustaše. Ne znam šta vam toliko smeta kod njih. Ne znam baš koliki je stepen stručnosti kod njih, mada oni ni nisu toliko jaka opcija da bi sad bili na vlasti pa da se preispituje njihova stručnost.

    Нису уопште екстремни. Нису чак ни ко Радикали, а камоли ови 1389 и та екипа. А осталима не смета ништа конкретно него су им непознаница, екипа националиста (који су на лошем гласу, и људи их константно мешају са нацистима) коју је, нормално, као такву, најлакше прозивати. А људи из Двери ми се чине као да нису неки индијанци, то руководство махом чини нека нормална екипа са Филолошког, Правног, Филозофског, сви млађи од 70-ог годишта. Шта знам... делују океј.

    ЕДИТ: едитован пост извалио сам да је био мало неразумљив

  15. Citam bas sta je pisano u zadnjih nekoliko strana. Ima tu i korektnih izjava. Ali ono sto je neverovatno je koliko se pojedinci ostraste kada krene o politici da se prica. Jbt idu dotle da zdusno brane svoje favorite. Ponekad me iznenadi da stvarno ima ostrascenih glupaka koji veruju da nisu sve stranke isti kurac :)

  16. Само бих вам препоручио да не гласате за режимске странке и ЛДП.

    Пре бих Шмрка гласао него Звери. О чему причате, страначки војници? Чему наметање мишљења? Породичне вредности, савез са Русијом, удри педере, који је курац са том чобанском хомофобичном демагогијом, можда прође та спика у школи за ментално оболеле и примитивну неписмену жгадију задојену национализмом, неће међу иоле нормалним људима. Иди ратуј за Косово, Србине, децхко.

    Оно фазон, пуши курац.

    Је л' те то чика Млађо Обрадовић научио? Гули осам месеци, трпају га у буљу, како ће сад да чека педере? Млађо га чека у рч. Опааааа

  17. Ovaj gazimudo mi je baš simpatičan...
    Pročitaj ponovo ime teme i batali nas tih tvojih stranačkih aktivnosti u ubeđivanja da glasamo za dveri.
    Svačije pravo je da glasa za koga hoće pa zato nemojte smarati zašto bi bilo ko trebao da glasa za koga.
    Ako imate neku sprdnju na stranke onda bacite ali ako ćete da tu muljate, promovišete i kurčite se kako nećete glasati ni za koga onda bolje batalite.
    Nije niko siso nožne palce...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.