Za koga glasate na predsedničkim izborima

  1. Uložili smo mnogo vremena, energije i sopstvenog novca u sve ovo i idemo do kraja.

    A koliko vas podržavaju ovi iz vrha? Mislim na finansijska sredstva i na savete. I idete li na to da imate dosta kandidata na listi iako su vam šanse male za ulazak u neki odbor? Pretpostavljam da je reč o nekom lokalnom nivou. Možda čak i povereništvu.

    Čula sam da Zeleni kupuju glasove. Ko njih finansira?

    I koja je fora na ovolikom insistiranju na poljoprivredi u ovoj kampanji, mnogih stranaka? Lepo je to, ali ipak... Čula sam da hoće da zapate neku novu vrstu ovaca po Šumadiji i okolini.

  2. Poljoprivreda je najjeftinija. Ko će sad moliti direktorčiće firmi da prime delegaciju idiota...
    Al ako ti je Šumadija jedina asocijacija na poljoprivredu onda slobodno možeš da se angažuješ tamo jer kao što si i sama rekla, takvi kao ti su tamo traženi

  3. Lolololo i šta ćemo pametno pročitati u tim programima,i čemu uopšte čitanje programa kad znamo i bez toga da su govna.

    http://i39.tinypic.com/k153l5.gif

  4. Nese, boga pitaj sta si teo da kazes...

    aj vrati se dve strane i procitaj tamo nesto o kurcenju sto si napisao....

    odo ja, oce dodje do Trosarine a obecao sam zeni da necu vise nikog da bijem...

    raspravljate o izborima a kad procitam sta pisete shvatim da vi jos nemate glasacko pravo..

  5. Сви се жале на режим од 2008 до сада ал искрено мени као појединцу у Војводини је лепо.Имам таман толико колико ми је потребно.Оба родитеља запослена , нема шовинизма иако има много мањина.Ал разумем народ што се жали.Није свима бајно а некима је горе него за време бранитеља србства.

  6. Bogami meni u Novom Sadu niko nije dao ni dinara. Sve obavljam svojim kolima, svojim telefonom, platio sam overu potpisa iz svog džepa. Idemo samo na gradske izbore u NSu, BGu i republiku. Od pokrajinskih smo odustali, jer nema šanse da skupimo dovoljno para (oko 200.000 dinara), a kako je krenulo i potpisa. Za Novi Sad imamo pola potrebnih potpisa.

  7. ček ti veruješ tim programima?
    Jes ovo ti na gifu?

  8. Vratio sam se i video samo tvoje besmislene postove.
    Vidi ga, neko kaže nešto što nije idiotluk (što je protivno njegovim tvrdnjama) i odma spominje trošarinu.
    Imam neke izlive sažaljenje na takve postove...

    Jeste rasprava za kog ćete glasati a ne nemojte za ove glasati, glasajte za ove druge

  9. Al ako ti je Šumadija jedina asocijacija na poljoprivredu onda slobodno možeš da se angažuješ tamo jer kao što si i sama rekla, takvi kao ti su tamo traženi

    Nije mi jedina asocijacija na poljoprivredu. Pitala sam jer sam radoznala da dobijem jasniji odgovor od nekog ko je u toj priči. Ali sada sam radoznala da dobijem odgovor ko sam ja to jer "takvi kao ja"?!!

    Bogami meni u Novom Sadu niko nije dao ni dinara. Sve obavljam svojim kolima, svojim telefonom, platio sam overu potpisa iz svog džepa. Idemo samo na gradske izbore u NSu, BGu i republiku. Od pokrajinskih smo odustali, jer nema šanse da skupimo dovoljno para (oko 200.000 dinara), a kako je krenulo i potpisa. Za Novi Sad imamo pola potrebnih potpisa

    Hvala.

  10. ček ti veruješ tim programima?

    Poenta uopste nije u tome da li verujes programima, vec u politickoj, a vidim i nekim drugim vrstama nepismenosti. U tome sto nemate pojma (mnogi, ne svi) o nekim osnovnim razmimoilazenjima politickih opcija (ne samo u Srbiji), vec se koncentrisete na ono sto sam napisao u prvom postu. Koliko vi posvecujete paznje programima partija, toliko ce se i politicari truditi oko njih.
    Dosego si nove visine, Dulence.

  11. Nese,deckonja, svo vreme vredjas, a to je idiotluk...

    i dalje si nemac pojma....

    ako je rasprava za koga cete glasati onda treba napisati zasto cete za njih glasati odnosno zasto bas za njih a ne za ove druge...

    i sta nije jasno?

    i nemoj da vredjas vise...

  12. Da sam punoletan, naravno, bez dileme i trunke sumnje glasao bi za našega srBskog junaka Vojvodu Voju Šešelja.

  13. http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2009/09/08/679071/tomislav-nikolic1.jpg
    Како не гласати за овакву фацу? Просто се распилавим. Издржи Томо, раја и сиротиња је уз тебе.

  14. Pokušaću malo o poljoprivredi, jer mi je to struka. Poljoprivreda je jedina grana, koja koliko toliko funkcioniše i koja pravi suficit u razmeni sa inostranstvom. U svim ozbiljnim zemljama, poljoprivreda je strateška grana i njom se ne bave samo pred izbore. Poljoprivreda obezbedjuje prehrambenu sigurnost građana. Ono što se kod nas dešava godinama, jeste da se upravo iz ove grane izvlači novac i troši na razne gluposti. Tako imamo situaciju da se od 1997 godine za poljoprivredu konstantno smanjuju budžetska sredstva. Od 10% ukupnog budžeta koliko je tada izdvajano, došli smo prošle godine na 3%. Sada se svi kunu u povećanje agrarnog budžeta, a ove godine je on na istom nivou od prošle godine 3%. S obzirom da se sve stranke iz vladajuće koalicije zalažu za povećanje budžeta, zašto to nisu učinili odmah ove godine.

  15. Ali stravično mi ide na kurac kad, k'o što Vučić reče, režim krene da plaši narod k'o kad matorci plaše dečicu kako su oni jedina opcija, kako niko drugi nije ni za kurac a oni su najbolji itd. Govna jedna jebena, sopstvenu bulju bi prodali samo da ostanu još koju godinu na vlasti. A program im ide ovako: EVROPSKA UNIJA, EVROPSKA UNIJA, EVROPSKA UNIJA, KOSOVO (bez Metohije, izgleda, koju zaboravljamo i mi a i šiptari). Ništa bre konkretno ne predlažu, i zamisli skotine, još se hvale kako su dobili status kandidata! Idi begaj! Jebena Makedonija je isti dobila, ako se ne varam, 2006. a nas majmune ucenjuju do poslednje mere i daju nam to čisto bezveze. A najveći apsurd u celoj toj priči je što je ta ista Evropska unija u žestokom kurcu. I da ponovim, o Srbijo među šljivama...

  16. Koliko vi posvecujete paznje programima partija, toliko ce se i politicari truditi oko njih.

    Prasence poenta je da današnji političari mogu (ne mogu al ajd da pretpostavimo) da napišu i savršen program da izvade državu iz kurca oni opet ne znaju (čitaj neće) da ga sprovode.Ne vidim poentu u čitanju gomilu laži koje su napisane čisto da bi mogli da kažu "imamo program" kad svi znamo da se na tome ne dobijaju izbori.
    Možda ti smatraš da je korisno trošiti vreme tako što ćeš čitati gomilu laži ja to smatram gubitkom vremena.
    Ajde kad si tako načitan objasni nam čiji je program najbolji

  17. Ne vređam, ako si se našao uvređenim to znači da ti je to u podsvesti.
    Kada mi neko sa takvim pristupom kaže da sam nemač pojma onda se osećam pohvaljeno.
    Pa napiši za koga ćeš glasati a ne da provaljuješ o nekim bombama i ostalim glupostima.
    Ako ćeš da spemuješ, onda si loše počeo.
    Moje zaokruživanje će biti u smeru žutaća. Ionako će pobediti izbore pa im moj protivan ne znači mnogo. Još ako bude nekak kinta u opticaju, što da ne.
    Neću da kenjam posle o vlasti ako ne dam glas jer je to licemerno i govnarski kuditi iz fotelje a kada treba nešto preduzeti onda glumiti mangupa i kulirati.
    Ovo je moje mišljenje i neću da naturam se tu i lupam o izmišljenim vrlinama stranaka jer one ne postoje. Svaki vid promocije neke stranke u okviru izborne trke je logični gledano, predizborna kampanja. Ne moraš biti u nekoj stranci da bi radio u njihovu korist.
    Svako neka prosudi načisto sa sobom bez ičije sugestije za koga će da glasa i neka ne opterećuje druge da postupe isto osim ako nije član partije.
    Neću da glasam za radikale i ostale derivate, nisam nešto preterano liberalan pa da slušam svaku zapovest, nisam zadrti nacionalista i nisu mi zamazane oči govnima južne pokrajine, ne verujem u priče o velikodušnim evropejcima i otkad znam za sebe, manjine ne vladaju većinom.

    Po meni, nijedna stranka ne može da da tačan program po kojem će raditi jer mi to dođe isto kao kada bi prognozirali šta ćemo jesti u sledeći četvrtak i hoćemo li uopšte biti živi.
    Ko veruje u program na flajeru taj je dekan veveričjeg univerziteta

  18. Na lokalu su stranke koje su se vezale za poljporivredu rasparčane. To je tako loše. Na 8000 stanovnika imamo Zelene, LDP, SPO, i Bogatu Srbiju, dok su na republičkom nivou ujedinjene. Ali kao praviće koalicije u opštini tek posle izbora, blabla truć. Razjedinjuju ljude, zbunjuju.

    I da, sve bih da se bavim poljoprivredom, mslim zgodno je to, posadiš krompir, nikne krompir. Ali ovo kalemljenje i sortiranje poljoprivrednika je malo zbunjujuće za moju vezanost za uzgajanje neke ideje.

  19. Poljoprivreda bi pravila još veći suficit da se u nju ulaže. Mi trenutno izvozimo kukuruz (sirovinu), umesto da izvozimo mes (prerađevinu). Slična je situacija i sa ostalim proizvodima, kako ratarskim, tako i voćarskim.
    Povrtarstvo postaje vrlo nerentabilno za proizvodnju. Tako da uskoro treba očekivati i veći uvoz ovih proizvoda.
    Ne može se otvarati tržište poljoprivrednih proizvoda odjednom. Pogotovo ako znamo kolika su ulaganja bila u poljoprivredu poslednjih godina u zemljama EU, Turske, a kolika u Srbiji.