Za koga glasate na predsedničkim izborima

  1. Која контрадикција! Тадић се посрао на све што је направио владу са СПС, а да су владу направили СРС и СПС онда би смо сви у тракторе. Постаје тешко пратити...

  2. I grobar i Ivica su bili u redovima Slobine i Šešeljeve ergele zlokovaca, dobro je Čanak rek'o, trebalo ih je sve redom lustrirati i zabraniti im trajno da se bave politikom, još 6. oktobra! Ako dođe do kombinacije DS - SPS neće valjati. Ali ako dođe do kombinacije SNS - SPS crno nam se piše (o vladi se odlučuje valjda tek posle drugog kruga), tad jedino možemo svi u traktore i u okolne zemlje. Tad će nam i Albanija biti obećana zemlja!
    Tadić se posr'o i na demokratiju i na Đinđića i na građane, kad je ušao u koaliciju sa Slobinim fašistom, tako da verujem da neću ni izaći kad bude drugi krug izbora.
    Sve u svemu, grobar sa diplomom, treba da bude u doživotnom zatvoru, kao i Ivica, pa da bude mirna Bačka.

    Ти си, децхко, посебан.

  3. Есте сконтали насловнице блитза, дневника, и сличних изговора за новине у последљих пар недеља? На који начин се односе према према ова два кловна? И онда та говна образа без нађу да се спрдају са куриром, лол
    *

    U poslednjih osam godina Agencija za privatizaciju je isplatila četiri milijarde dinara (40 miliona evra) budžetskog novca raznim konsultantskim i revizorskim kućama. Za to vreme sa Agencijom su sarađivale 43 ovakve firme, a četvrtina ukupne sume otišla je u svega četiri koje su osnovali, u njima radili ili i dalje rade bivši i sadašnji državni funkcioneri, po pravilu tesno povezani sa procesom privatizacije u Srbiji.

    http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/204772/Konsultantske-veze-drzavnih-funkcionera
    Изгледа да овакве ствари нису интересантне у току изборне кампање (није да су и иначе нарочито интересантне). Много је битније вишенедељно жвалављење о Томиној девалвацији диплома распалог БК универзитета (ако је те папире уопште могуће додатно девалвирати), него о финој зарадици досадашњег премијера (и бивших министара, саветника и осталих) док је истовремено, демокрацки водио агенцију за приватизацију и предузетје које је "консултовало". Недајбоже да неко спомене нешто о вртоглавом успону Гагија Ђиласа & Идола на билбордовој лествици откад им је другар посто Прецедник. Или солисте Бебе пре тога.
    Не, јеботе... морамо јебену диплому неважног факултета да прихватимо као оправдање за грађење још пола моста по цени омањег носача авијона, даљинско скупштинско гласање покрајинског шерифа и умјетнице са познатих туристичких дестинација и сличне безалтернативне посластице.

    Шта има везе што нам је премијер "био" у сукопчићу интереса, што су саветници и министри зарађивали џепарац у којекавим економским институтима, цес меконима и дилојтовима, што су говна професорска са факултета радила и и даље раде у поменутим дружинама које су "усмеравале" приватизацију и истовремено писали законе по којима је спровођена, што данас настављају да се залажу за исту политику и из "озбиљних" медија нас и даље запишавају идеологијом која је у самим земљама порекла мртва већ неколико година, и које ни сами нису у стању да се у потпуности држе... Знамо ми шта су наши приоритети.
    http://www.etftrends.com/wp-content/uploads/2009/05/herd_of_sheep_311px1.gif

  4. Јел могуће да се оволико ложите око избора? Изађите на улице и заварите буксну. Иди бре..

  5. Знамо ми шта су наши приоритети.

    Verovatno ovo:

    http://www.youtube.com/watch?v=aCnV-9OVTkY

    http://www.youtube.com/watch?v=BrJmbZ4NEoU

    vidljiva poetičnost

  6. Туриш ту неке монтаже лика за ког ме лагано боли курац и некакву распевану дечицу као "противтежу" очигледном мажњавању пара које сам навео. Шта си сад тим кретенизмом од поста хтео да кажеш? Да треба да гласамо за доказане лопине и корумпиране функционерчиће који опуштено цеде милионе да ми не би дошао на власт неко од чијих говора праве спрдње по јутјубу?
    Надам се само да си дупли неке побачене дијаболе са сајта, а не аутентични цртани лик.

  7. очигледном мажњавању пара

    опуштено цеде милионе

    A, sa kim je Nikolić u koaliciji? Sa Bogoljubom Karićem? A Karić je oličenje poštenja, legalno stečenih miliona i nema interpol za vratom.

  8. http://i46.tinypic.com/102kr3l.jpg

    Ес ти толико ограничен да не можеш ни после неколико постова да сконташ да ме боли дупе за Тому и да је појента мог поста однос новина према кловновима и гријесима њиховијем.

  9. Је л' неко прати ово говно од емисије (којој не знам име) на РТС-у? Пратио сам синоћ и пратим вечерас, који је гној бубуљични овај водитељ, немогуће, Томици не да реч да каже, буквално га прекида у свакој реченици, а овој вашки шатираној само што не понуди ракију и мезе? Јавни сервис, аха, право да знамо све, аха, оно што српски Хијерон допусти да знамо, аха. Који покушај тв канала, убрзаним кораком постаје ТВ Бастиља.

  10. Блог на РТС-овом сајту му је тек закон. Како је само балавио кад је Џобз угинуо.

    Добар је дићТа. Бар у односу на прошле изборе кад је јебено рецитовао текст са папира, лол. И даље је само гомила фразетина, али овај пут је бар боље увежбао.

    Не контам што их нису заједно метнули у емисију, да се покољу ко... љу...

  11. Ретко антипатичан водитељ. Дићта фино збори, мада флоскулише много, сумњам да просечан гласач ДС-а може да разуме његове паламудије, али лаже, он баш много лаже, много.
    Ја сам мислио да ће тако нешто бити, неко уживо клање, кад оно међутим...

  12. sve je to ljudi moji kurva - banda

  13. Glasam protiv Tadića, kao i 2008. Ali opet će kupiti pobedu. Nude 2000 za jedan glas. Dokle su doveli narod, kada se prodaje za 2000 dinara, a kakav li je to čovek koji na taj način postaje predsednik nije mi jasno.

  14. Ја сам чекао сат времена у реду да поништим листић и нико ми није ни динара понудио! Куда иде ова држава?

  15. А пазте питања о корупцији... Ај што сере Драги Вођа ко фока, него овај мутави... Мого је Вођа сам да прочита питање па да одговара.
    Каже нема корупције у врху странке... Јеботе ментол прича о запошљавању преко везе као врхунцу корупције у Србији.
    http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/204772/Konsultantske-veze-drzavnih-funkcionera

  16. 2000 ? Па то је солидна цена. Код нас у Босни, 10 евра за Чеду, односно Преокрет, и то ми је комшија руководио операцијом, скупио око 30-ак омладинаца, потрпао у аутобус и правац Прибој, њих схватам некако, немају ништа са том државом, и зашто не би зарадили, али опет је јадно и бедно продати се за 1000 динара. Ја сам пљунуо комшију, када ми је понудио десет евра.

    Шта се десило са Весном? http://www.slobodnaevropa.org/content/pesic_tadic_uzurpirao_kompletnu_vlast/24579996.html

  17. Па, јеботе, ја бих узео две хиљаде и опет поништио листић. За те две хиљаде бих после купио храну и поклонио некоме. Треба радити на томе да се бирачко тело едукује како не постоје камере у оловкама и како може да се поништи листић на сто начина.

  18. Ја сам чекао сат времена у реду да поништим листић

    Е Труће, ел и раније било тако код тебе? Питам пошто су код мене 2 дана пред изборе јавили да неће бити на истом месту као раније. И исто била гужваја, исто чеко сат времена. И поништаво (углавном) (имо сам пе-шес листића).
    Јеботе, да нисмо иста особа :)

    допуна:
    Е немош тек тако. Траже ти или да усликаш, или ти дају већ ишаран папир, па траже да им изнесеш празан који тамо добијеш.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.