Ја ћу да гласам за онога ко ће поправити економску ситуацију у Србији. Ко би то био? Хм... Па мислим да је рано издвојити некога. Тек треба да видимо економске програме. За сада ми изгледа да су Уједињени региони Србије најозбиљнија опција, али што би рек'о наш народ: "не треба ломити преко колена". Хехехехе.
Za koga ćete glasati na izborima 2012? ako ste maloletni, za koga biste glasali?
Evo ja da kazem, kad bih bio punoletan, nacrtao bih čičaglišu :)
EDIT MOD: Naslov teme promenjen da isprati tok izbora.
Kad izadjem na glasanje, ima da im napisem na papiru neku recenicu sa dosta upotrebljenih psovki i clanova porodice.
Ја би' напис'о великим словима:
НЕМАМ ЛЕПЕ РЕЧИ
Jednostavno nema za koga...
Ja sam uveren da će LOL glasati za ovog lika lolo
http://aktuelno.me/wp-content/uploads/2010/12/joska-broz.jpg
Za Palmu. Ne, ne zajebavam se.
TO!
Dveri
Koje su opcije?
Ја ћу да гласам за онога ко ће поправити економску ситуацију у Србији. Ко би то био? Хм... Па мислим да је рано издвојити некога. Тек треба да видимо економске програме. За сада ми изгледа да су Уједињени региони Србије најозбиљнија опција, али што би рек'о наш народ: "не треба ломити преко колена". Хехехехе.
Tetka moje drugarice se učlanila u njih, rekli joj kao da je onda neće otpustiti. Ali malo je mesto, pa onda svi ćute o tome jer se sve zna.
Kad budu predsednicki izbori, pisem broj 11 - Dragan Dzajic i zaokruzujem.
Tetka moje drugarice se učlanila u njih, rekli joj kao da je onda neće otpustiti. Ali malo je mesto, pa onda svi ćute o tome jer se sve zna.
Од мог стрица шурак се учланио зато што мисли да је то најбоља опција. Мада он живи у великом месту и све боли курац за то што се он учланио.
Jbg. Ja ti kažem, a ti ne moraš da mi veruješ.
Ја мислим да кад буду избори код нас у ЦГ, онај ко мене види да изађем, може да дође и доведе цијели бирачки списак да ме јебе у гузицу.
Saće skovati zaveru, samo da se osete lepote Smarkovog čmara.
SMarko,sve više je takvih kao ti,jesi li primijetio?Pogotovo mlađe populacije.Neka,neka...
AHAHAHA
Za doživotne robije svim ovim govnima koja sad vladaju i koji su šatro u opoziciji momentalno.
Potpisujem, vadite Legiju!