Najgori glumac u istoriji filma ?

1. Ви што серете на Де Нира погледајте Џеки Браун

2. Hahhahaha! Pa, jel on glumac? Ja mislila poljoprivrednik. ;)

Što samo ide u prilog gospodinu Bajiću. Toliko ulazi u lik da se primjećuje da je to neki tamo glumac, nego zaista misliš da je to neki paor čobanin.

3. Tema se pretvorila u takmičenje ko će da napiše veću američku zvezdu
    EDIT Sad tek videh ovaj post dzimi objasnio

90% коментара на овој теми је за трансфер блама. Видим да људи не дају суд на основу тога да ли је неко добар или лош глумац, већ да ли их неки глумац нервира.

Што се тиче Холивудске А продукције, ретко има лоших глумаца, једноставно не може свако да се пробије. Ту не рачунам Парис Хилтон која и није глумица, а појављује се у Кући од воска на пример, и сличне ад хок глумце.

4. Elem u poslednje vreme se trudim da ne prolazim pored spensa i još nekih mesta gde se nalazi ovaj plakat.Videti Marčela i Bosiljčić juniora na istoj slici nije zdravo.
    http://www.stvarnovazno.org/upload/images/zoom/bilbord_grupni.jpg

5. Videti Marčela i Bosiljčić juniora na istoj slici nije zdravo.

Čini mi se i da je onaj visoki u pozadini glumio Tozu vampira što noću spopađe žemske po šumarci. Retko izražajna i zahtevna uloga.

6. svaki koji glumi himself-a. nikako da se užive u lik do kraja.

7. Bosiljčić juniora

Koji je to, mislim kako se zove? Ovaj levo od ove crvenokose.

8. Kako ne znaš, toliko ga forsiraju da to nije normalno! Miloš Biković.

9. Mislim da sam ga već stavljala, ali može ponovo.
    http://content8.flixster.com/rtactor/42/17/42178_pro.jpg

I onaj Zečević iz Porodičnog Blaga, čovek u svakoj seriji igra istog hipohondra.

10. I onaj Zečević iz Porodičnog Blaga, čovek u svakoj seriji igra istog hipohondra.

Dušan Poček

11. Kako ne znaš, toliko ga forsiraju da to nije normalno! Miloš Biković.

Slabo ja to pratim, na TV-u gledam samo Animal Planet, Bumerang, CN, i Fox Crime kad se baš smorim, naše kanale jako slabo puštam. Od kad nema Nindža Ratnika, nema šta da se pogleda. Osim možda na Ultra neki crtani i tako šta. :/

12. Ultra ima dobar program tek posle 10 uveče. Ja gledam i Fox Life pored Crime-a.

13. nije fer da ovde navodite naše glumce, jer su skoro svi mahom jezivo loši! 95% našeg glumišta je go kurac!

nego meni je madona neverovatna. koliko ona nema pojma da glumi a ne odustaje!
    gledala sam onaj njen film što je gaj riči režrao, kad je ona kao neka bogatašica koja se nasuče na pusto ostrvo sa nekim kelnerom, majko mila mene transfer blama hvatao od nje....

14. Valjda je poslije tog filma Mađdžona rekla da neće više đubar istovarat na film, no samo na muziku.

A taj mali Biković je Šija LeBuf za sirotinju.

15. Buraz od Sergeja Trifunovića. Čovek može da glumi sundjer boba na dan Otvoreng srca, ništa teže od toga.

16. Како може Николас Кејџ да буде најгори? Ко онда ваља, ако он не ваља?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.