Najgori glumac u istoriji filma ?

1. Не знам, он је мени у сваком филму исти, безвезан. Није ми прави глумац човек који за 5 година може да сними 60 филмова, дакле 1 месечно, као он.

2. Nikolas Kejdž je mnogo obećavao u svojim prvim filmovima, posle toga samo krenuo da pada.

3. Николас Кејџ је мој омиљени глумац. :Д Сматрам га за најбољег.

4. Sigal nije glumac, čovek je fajter.
    elem, ovaj puvanjak najgori od ovih mejnstrim,
    http://img2.timeinc.net/people/i/2009/database/bradleycooper/bradley-cooper-300.jpg
    naravno,odmah posle jevrejčića Šije Lenefa.

5. Nidža je u finansijskoj krizi nekoj, pa snima sve što mu ponude. Nije loš, mada nije ni kvalitet.

Verujem da ima mnogo nekvalitetnih glumaca, ali ne može mi nijedan pasti na pamet dok Kianu Rivs hoda ovim svetom. Za svaku njegovu ulogu, osim Nea (to mu je prirodno leglo), da sam reditelj i da mi kažu da biram između njega i Bosiljčića, pre bih odabrao Ivana.

6. Ha! nema definisano. Prc

7. Što reče Lemaja, 90% naših glumaca su goli kurac, naročito novije generacije, tako da je tu spisak loših glumaca poduži. Što se stranih tiče izdvojio bih Bena Afleka, Adama Sendlera, braću Vilson, Džerarda Batlera, Megan Foks, En Hetavej i još ih ima, ali se trenutno ne mogu setiti.

8. Пооојма немате, свега два-три човека да су написала нешто што није баљезгање.

9. Ма ви појма немате.

10. у жестокој конкуренцији, трио из ове серије/представе је однео победу на домаћој сцени:

http://www.imdb.com/title/tt2098345/

зарасли тип, андрија главоња и наравно, калина билдер. који промашаји.

сретињо

11. Steva Cigla i onaj lik sto glumi partnera u seriji "Nikitovicka"

12. stiven sigal. svi domaći glumci osim nikole simića, adam sendler. ima ih još samo da se sjetim.

13. Steva Regal, Stalone, Švarceneger i Kejdž.

14. Dolph Lundgren, Merilin Monro, Pamela Anderson

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.