U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ne diraj mi Kris Roka bre! Šalim se. Pa realno ima i gorih, ali lik je komičar, jebe kevu. :D
Čekaj, hoćeš da kažeš da je Bjelogrlić naš najgori glumac? Zanimljivo...
Hoćeš da kažeš da nije? Doduše on glumata i dok daje intervju pa ne može čovek da razluči.
Бјелогрлић ми је, нит смрди, нит мирише, увек игра неке исте улоге.... Дефинитивно су залутали у глуму Бранко Ђурић, Ева Рас, можда чак и Буле Гонцић (зашто је тај лик често мувао најбоље рибе на филму ми је огромна мистерија), Шпиц и Ђоша, Десимир Станојевић..... Има их још, само их се не мерем сетити, а од страних 90% млађих глумаца....
Branko Đurić je zalutao u sve čega se dohvatio i bukvalno i figurativno a posralo ga je kao nikog s ovih prostora na taj način jer Šerbedžija ipak nešto vredi, ovaj ništa. On je npr.fenomen koji zauzima posebnu temu, otvoriću je jednom ako niko pre ništa slično ne otvori.
A Bjelogrlić je kod mene na prvom mestu baš zato što je kao jebač, kul, a boga mi i dobrostojeći zahvaljujući filmu a žive veze nema, čak je gori od Samardžića. Ovi ostali koje si nabrojao za razliku od njega imaju tu samo neki naziv glumca, niko njih ne uzima za ozbiljno od...normalnih ljudi. Valjda?
Uuuu, nisko, nisko... :D
Znaš kako, da je precenjen, to sigurno jeste, ali da je baš najgori, to sigurno nije. Đurić je bre smejurija.
http://i53.tinypic.com/op02di.jpg
Jutros gledao neki film sa ovim likom, kao komedija, kome je ono smešno jebem li ga, možda deci u predškolskom periodu.
Италијански Чак Норис, ал' забаван је он понекад.
Ma u pravu si, njega nisam ni uzela u obzir jer ga ne vidim kao glumca nego multimedijalnu ličnost što je još gore. A i kontam od domaćih, srpskih glumaca a on je opet tu svuda i nigde, svakako ne samo u Srbiji.
Evo npr. meni je Stalone smešan, baš smešan, njega kad vidim u ulozi glumca ja počnem da se smejem i to grohotom a to bi valjda trebalo da radim kad igra onaj Džim Keri, je l' se tako zove onaj iz Glup, gluplji i iz Maske? Jer ovaj drugi fura komedije? Bar mu tako piše na svakom filmu a tamo ćutim kao zalivena, i ozbiljna sam jako.
Možda je do mene???
Žan Klod Van Dam, nema dileme.
ви само она најгомна филмске индустрије...
Дајте из неке квлтчине очајног глумца!
ТОМ КРУЗ! аукурац
Мени Бјелогрлић баш луцидан. Не рачина се ништа после Рода, и Роде.
http://www.hellomagazin.rs/wp-content/uploads/2011/07/slobodan-boda-ninkovic.jpg
Може лок!
Шербеџија је генијалан глумац, што филмски, што позоришни, али отишао је у Америку због пара, а тамо, искрено, не може ни да глуми ништа друго осим Руса или неких других Словена....
Сталоне и Ван Дам, њих не сматрам за лоше глумце, јер глуме у акцијама где и није потребна глума и ту одраде сасвим колико треба, исто као и Лундгрен и Шварценегер, а Сталоне је у првом Рокију, па чак и другом одиграо маестрално....
Čak Noris.. lol
Verovatno svi akcioni glumci. Od nasih i ovaj:
http://gfx1.fdb.pl/cky3ds.jpg
лечић
Pa kuš gore od Kijanuauauaua Rivsa? Čovek kad progovori žebo oprosti k'o da je blago retardiran.
Mislim da je pravi izraz- dražestan.
I Rode su šitčina, sem kojeg momenta onog ćomana i par rečenica Vesne Trivalić, šta tamo valja? Ja sam mislila da će to biti baš dobra serija kad ono...
Njega bibi ne računaj, lik je bio sumo rvač tako nešto, nije on glumac, on samo snima filmove :)
Goldblum je skroz ok.
Elem, kako se zvao onaj baja koji je glumio Luk Skajvokera?
To je bio krele od glumca.
Kristijansen, već je spominjan... :)
Nikola Skejdž? xD
Pojava od glumca.
I onaj debil što je "glumio" u 'Mumiji'. Kuku majko...