Umro Stiv Džobs, osnivač kompanije "Epl"

1. Takvih nam ljudi treba što više. Sa mudima i vizijom. Ako me razumete.

И Милан Тарот задовољава овај критеријум.

2. Jesi ti razumeo koju rec iz ove recenice, ili si je odabrao nasumicno?

Kakav je on : Ljudi kazu da je napeti radoholicar.

Jel ima tu nesto da se ne razume? Recenicu sam napisao jer mi je Murinjo trazio da mu dam dokaz da je covek radio mnogo, ako ti to kojim slucajem nije bilo jasno.

3. Kakav je on : Ljudi kazu da je napeti radoholicar.

Jel ima tu nesto da se ne razume? Recenicu sam napisao jer mi je Murinjo trazio da mu dam dokaz da je covek radio mnogo, ako ti to kojim slucajem nije bilo jasno.

Па онда си пвновао Муриња...

4. A Jericho, inace, raspitaj se malo kakav mu je doprinos nauci pa onda pricaj gluposti :/

5. R.I.P. Stiv Poslovi. 'Će mi nedostaju njegove revije eplovih projizvoda iako sam video samo jedan ajfon kod nas u Srbiji.

6. Jel na Lešću sa'rana il' na Orlovači?

7. Орловачи, џанки дојавио

8. Орловачи, џанки дојавио

Uf bre, daleko, al za brata Stiva sve. Nego jel se čipimo za suzu?

9. Откуд ми паре :)
    самим тим што ћу ја доћи 450 км до гробља то је велика част.
    Хеееееј, ја на сахрани нечијој :)

10. Откуд ми паре :)

I to što kažeš, ja potrošio zadnji dinar na Ajfon, trebala mi cigla da stavim pod točak jedan. Idemo samo onako golih ruku, upalićemo mu pljugu i politi malo radže. Dosta mu je.

11. Idemo samo onako golih ruku, upalićemo mu pljugu i politi malo radže. Dosta mu je.

И превише :)

12. И превише :)

Ma da bre.
    E ode veseli Stiv a k'o juče da mi je govorio:
    "Džoni, smislio sam kako ljudima da prodam ciglu sa ekranom i da zaradim grdne pare"
    Ja mu nisam verovao, a 'ladno je uspeo.

13. Мени је после рекао, кад ту циглу учини популарном да ће почети продавати блокове са екраном, баш 'вако рек'о.
    "Цокулићу, пријатељу мој. Причао сам са оним Џонијем и рекао му да ћу продавати циглу са екраном и зарађивати грдне паре, није ми вјеровао. Сад теби да кажем, продаваћу блокове и још грднеје паре ћу зарадит'"
    И ја му се смијао, кад ладно он умрео и сви кукају за њим и још више купују цигле и блокове.

14. Neverovatam ćovek.
    Da je još malo poživeo, ko zna gde bi još turio ekran.

15. Тако је, џони брате разумијеш се у та срања. Требаш нам да подржимо ацукг у купу, навијачки :)
    Направио сам кореографију, сви турају ацини тигрови на аватар, бацају се ролне и папирићи и онда бакљада уз песму по зики киши сунцу свегу или кошави, мо бодримо те ацо ма где био ти

16. U pa to će da bude ozbiljna podrška. Šteta što Stiv nije živ da vidi to. Voleo je dobru bakljadu....šmrc....nego kada je meč?

17. у 7 ваљда, дођи раније да помогнеш да поставимо корео !
    стив је турао екран на бакљу

18. Pa banuću malo ranije, da cepkam papiriće .)))
    ZA STIVA!!!!

19. све нас је више, само смо били Лол и ја.
    САД СМО ВИШЕМИЛИЈОНСКА ГРУПА :)

20. у 7 почиње, Лол и ја крећемо

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.