Prijava

Јел игра ко, ја сам скин`о 2008. пре пар дана после дуго година јер мислим да је последња која је могла на писију да се игра. И видим да има опција за онлајн плеј па ако неко оће да се сиграмо, против компа смара. И тако то на ту тему ололо

Ето!

Dečko zašto uporno otvaraš glupe teme?

Lololo a o čemu se radi u igrici?

маден НФЛ

Lololo a o čemu se radi u igrici?

Хаххахахахаха :Д

Ozbiljno, o čemu se radi? Fejs baletanu ravničarski zašto mi ne odgovoriš na pitanje?!

Дај ми линак да скидам фејзе, у пвт

Играо сам ја, много дуго и пуно. И баш 2008, после сам онај следећи који је изаша, али ми толко стао мозак сад да не знам која је година. Где имаш оне Цамп Дрилл и те форе. Иначе одлична игра, мени се скроз ђа, лепо су преточили Амерички фудбал на мониторе.
Фејзе јел си игро Франчизу или шта си радио? Колко сезона си пичио?

Елек амерички фудбал је у питању.

Деветаре немам појма линк куцај у гугглу маден 2008 даунлоад торент. и изаћће ти нешто.

Анцхоре пичио сам франчизу и онда се сморим после сезоне до две и онда кад дођем на ниво да су ми првих 33 играча преко деведесет оверол идем симулате и тако у недоглед :)

Рекох смара игра кад је против компа а играо сам неки турнир давно беше још док је 2005 била ваљда, то је било до јаја. Па зато тражим неког за преко нета ако може а надам се да може

Ма који је то последњи мадден што је изаш'о? Не могу да се сетим... Тај сам играо, кад имаш оне тренинге пре сваке сезоне и то. И једина добра фора која ми је држала пажњу је што сам направио сам себе, и то онако просечног, нормалног (мајке ми), нисам се пувао неким статусима. Е сад, што сам се одма ставио у Баканирсе то је друга ствар :Д Прво па вајлд рисивер у Тампа Беј! :)
А то за нет што причаш, видео сам да има, али никад нисам покушао, тачније, чини ми се да треба оригинал игрица,а ?

ЕДИТ: Ваљда причам о Мадден 10, не знам, мрзи ме да гуглам.

анхоре маден 08 је последњи за писи, остали су излазили за остале конзоле ал за ПЦ нису, пиратерија ово оно, нем појма. АЛ то је последњи који је могао да се инсталира на компа и д асе пичи. И то је то, има те миникампове.

не знам да ли треба оргинал за нет, видићу :)

У праву си, 08 је последњи, то је тај. Не знам шта сам се пребацио. Ае види за онлајн па јави шта је и како, бацио би и ја преко нета.