Prijava

Gambyjeva jetra se odselila u Rusiju kod nekog alkosa lololo

Ja mogu da stučem zidara u dva gutljaja, letos zamalo na eks. Toliko od mene.

opet moram objašnjavati gambiju šta je burek... LOLOLO

BUREK JE PITA S MESOM, A BUREK SA SIROM NE POSTOJI! LOLOLO

nego, ne mogu puno jesti, alpiti mogu skoro ko gamby... i pive i rakije, a ako je dobra rakija može i kombinacija...

napomenu me električar... mogu tih zidaraca najmanje tri eksirati, provjereno...

Pih nemam neke rekorde tog tipa...
Voće jedem uglavnom dok ima.

Posebno jagode.
Prošlo leto sam sela i pojela onu plitku gajbu celu. Obožavam jebeno jagode :D

Črčo nije ni čudo što si onako nadarena u predelu grudi lololo

A BUREK SA SIROM NE POSTOJI

Бури џаба објашњавати овако преко бројева и слова, мораћемо их доведемо код нас па онда изобјашњавамо неке ствари лолололол
НАТЈЕРАЋЕМО ТЕ ГАМБИ КИЛО СИРНИЦЕ ДА ПОЈЕДЕШ .. ЛОЛОЛОЛОЛОЛ

Е кацмо код воћа, као клинац сам био у стању да цепам трешње док не добијем проливчину ону најгору лололо

Трешње и јагоде су тако дивне али само кад их једем док берем, начи на трешњи док сам или у зеленилу на некој њиви, из гајбе није никакав ћеиф да се разумијемо.

Па то, тај рад.

На неком рукометном кампу, пре 2-3 године смо ортак и ја купили крем бананице за сома кинти у неком маркету, где је једна била можда око 7,8 динара. Мислили смо да можемо да поједемо свих 130 ко из пичке, али то нема шансе. Појео сам можда око 40 са млеком и не можеш више, ту има шурнајес кила шећера, а мислио сам да је то пичкин дим. Мого сам да завршим у болници колко ми није било добро...

Мурињо и ја сам имао сличну ситуацију.
Током рата тетка из Њеачке послал пакет некакав и оно ја дијете жељно свега први пут видјео колико се сјећам биле су КИНДЕР МИЛК ШНИТЕ, ако знаш на шта мислим, и то био цијели пакет јеботе.
Ја сјео и јео и јео док се буквално нисам исповраћао скроз по себи.
Жалосно, али јебига.

Фазон је у томе да кад ти остане кусур, ти као узмеш две бананице, а онда мислиш да би мого да поједеш њих 1000. Тако и ми, две будале бацисмо паре џаба. :)
Узели и неке чоколаде, као, на некој промоцији, али нисам хтео да их отварам ич, нисам мислио на слатко два месеца од тада...

Мислим да је пелинковац убедљиво најгоре пиће за неки маратон, варљиво говно које се лако цепа, пре неку Нову годину одох кући у 1, таксијем, колико сам се сјебао. Али најјаче у свему томе је то што уопште нисам био мамуран ујутру. Ко зна шта трпају у оно говно, Јевреји, оће да нас потрују и завладају светом.

Иначе, поготово слатког не могу пуно да поједем. После фазон два реда чоколаде ми буде мука... Додуше ја и не волим слатко нешто, и то што узмем је отприлике једном у месец-два.

ja sam jednom odero flasu jegera za 2-3 sata, sto je relativno dobro s obzirom na to da i ne pijem puno

Да једем доста могу и волем, али слаб сам алкос, напијем се од 3, 4 пива. Раџа ми удари у главу после 10 минута, а и увек ме сутра убија главина од отрова које стављају.

Pojeo jednom kilo i nešto skuše na roštilju s odgovarajućim prilozima, mislio ješće još neko pa uzeo više al kurac, udariše svi na ćevape. Bilo i bar nekih desetek piva bez žurbe, trezni te planinski vazduh pa samo ločeš.
Inače nešto ne volim da se prekidam od ždranja, disciplina.

Jednom pjo'o devet jaja na oko.

U drugom srednje za opkladu popio litar vina za 45 sekundi. Opklada je bila da ne mogu ispod 2 minuta. Napio se dobro, ali ništa strašno se nije desilo.

jednom sam i ja voleooo imao dragu i topli dom