Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Пријашња НЛБ, пишите о сваком клубу, о резултатима, вашем мишљењу. Да се не свађамо на темама комшијског клуба :)
БЕЗ СПЕМА И ВРЕЂАЊА О РЕЗУЛТАТУ ТИПА "државни пројекат" "кк следећа сезона"
ЈАВИ СЕ ЏОНИ !!!
http://www.adriaticbasket.com/standings_detailed.php
ЕВо и табела :)
Pa kao što rekoh na našoj temi.
Odlično smo odigrali, zgromili ih u sred Zagreba kao što je i trebalo i jednostavno sam zadovoljan startom. Smatram da imamo dobru ekipu i da ćemo se boriti svakako za trofej ABA lige.
Što se samog meča tiče, potpuna dominacija od samog početka i nema tu baš puno šta da se kaže. Mislim da rezultat na jednom gostovanju sve sam govori.
Zagreb - Partizan 65:93.
Što se same lige tiče, ko je tu uz Partizan favorit, moćiću da više kažem posle gledanja još utakmica.
Makabi i Partizan. Nadam se da će i Zvezda biti tu u vrhu uz par kvalitetnih crnaca. Ako je Zagreb evroligaš, a Partizan se onako posrao po njima, teško da su ostale ekipe dobre. I hemofarm nije nešto.
Zvezda ove godine bi trebala makar malo da osvjetla obraz....Dugove polako vraca a i tim sto imaju je kvalitetan,uigranost jos malo i tu smo negde
Макаби убија, на сваку текму просјечно +20кр
Ljolj, ovi sa strane u Teams in 2011/2012 stavili FMP.
Макаби је класа, можда партизан да их уштопа, и ми на тактику неку. Не видим им конкурента
Nađoh temu jedva.
Počela ABA liga, Budućnost bez Gordića i Rejnoldsa odvalila Cedevitu, u kojoj Stokton džunior briljirao.
Biće Zvezdi zajebano ove sezone ako ne dovede dva vrh crnca.
Kolaju neke price o aba 2 izgleda da je to gotov possao, samo da vide ko ce da igra.