![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ACER 5315
http://3csonline.net/images/acer%205315.JPG
Пробаћу тај програм, јел он има оно константно мерење, тј. да може да се избаци на десктоп и да пратиш "лајв" ?
Temperaturu pratiš dole u taskbaru.
A što se tiče 5315-ice, nagrizao je njega malo zub vremena :)
То стоји. :Д Хвала ти Хогаре, саћу да пробам овај програм.
znaci mozes da stiskas sta oces, on ne reaguje.
Slika naravno se ukoci i tek posle 5-10 sekundi se vrati nazad u normalno stanje.
Obicno mi se desava u CS-u, mada u poslednje vreme mogu da kazem da mi se sve redje desava.
Тебе могуће да зеза графичка карта, јер су лаптопови прилично зајебани за игрице, такорећи, нису планирани за ту употребу. Ретко на ком моделу можеш да покренеш нпр ЦОД БлекОпс јер је графика презахтевна, а и за остале игрице уме да убагује жешће. Осим графике може да те мучи и РАМ меморија, нарочито ако сама игрица мало убагује, РАМ крене да се пуни као блесав и мораш да сачекаш да се опасуљи.
Кол'ко имаш РАМ-а иначе?
Сидаршевићу, за твој проблем ми је најлогчније прегревање. А то прегревање не мора да буде спољно тј да ти осетиш топлоту па да кажеш - е, прегрејао се. Кад си га задњи пут носио на чишћење (ако си га носио некад) или колико је стар тј од кад ради (ако га никад ниси носио на чишћење)? Мој ХП се никад није прегревао да се угаси, али је био итекако врућ, буквално не смеш да ставиш руку испод, врело је. После чишћења је био као мала маца. Док из искуства са ТхинкПад-ом који се нити грејао нити зујао, а гасио се због прегревања пар пута дневно.
Минималне су шансе да је вирус, мислим шкк?
Да, Месс, ценим да није вирус.
Знаш како, ја сам га носио на чишћење пре пар месеци, али је после тога врло мало коришћен све до пре 2 недеље, значи био је угашен и у торби.
Претпостављам да му само треба једно детаљно чишћење.
Јел си приметио да ли је лампица на харду упаљена у том периоду нон стоп? Значи да не трепери ни једном него само оно стоји зелено ?
Јок брате неће ништа да цркне, кажем престало је у последње време, а оно за ХДД
1) није плаво ( кажем тек из зајебанције, знам да нема никакве везе са проблемом )
2) трепери али у великом темпу
Кол'ко имаш РАМ-а иначе?
Могу да ти кажем овако
Лаптоп је плаћен 550 € и бољи је од већине гејмерских лап топова!
Значи 4ГБ рам ДДР3 и Графичка Ати Радеон ХД 5470 1ГБ меморије и да ти не најбрајам сад, личи на јебачку конфигурацију.
Проблем је престао тако да немам појма, збуњен сам...
Може да покрене и ЦОД без проблема и чак рокао крајсис на нај подешавања и детаље и резолуцију и то све ( са вееоома малим кочењима )
али ето (пре) кад упалим ЦС ради све фул али понекад закочи..
Sunce vam žarko, vi napraviste celu paniku lolo
sasvim je moguće da ti se prašina nakupila negde i da samo trebaju da se produvaju procesor i kuler malo i biće OK. Meni se dešavalo često dok nisam kupio jači kuler.
ja samo da pitam jel presto da iznenadjuje?