Линковање у дефиницијама
  • Mićko

Општа појава жутог у дефкама.По мом мишљењу је ок, ако се линкује неки нпр. мало познат израз а не: Ишли смо да заблејимо и попијемо Рубинштајн, таслачили смо три цавуље даскаре, итд. итд., ко што НЕКИ аутори често раде. Шта ви мислите о томе?

• paninaro

naravno da je ok

• Mićko

У толиким количинама?

• Зна Мурињо

Ја мислим да је то срање. Ја обично линкујем оно што није дефинисано или тако неки сленг, ал не могу да се концентришем кад читам дефку, а она обојена :))
    Ал опет не одлучује то да л дајем плус ил минус, само не волим много Жуте :)

• enemyofthefreeworld

Мени је ок у сваком случају, можда нисам прочитао пре такву неку дефиницију, па није на одмет забавити се и на њој.

• Šalabajzer

Meni svejedno, ionako ne čitam to u žutom. Prije mi je malo smetalo, sada sam se navik'o.

• paninaro

У толиким количинама?

zašto da ne, svako ima svoj stil. ja radim kako mi padne u tom trenutku na pamet, mada, ne pišem ništa predugačko, nemam dara za pisaniju

• sedplas

slazem se da je pretjerivanje.
    na primer ova remeova defka na naslovnoj, koliko god da je dobra, mislim da je pokvarena tim linkovima koji su nepotrebni

• СМарко

Знаш како кажу, кога боли курац?
    Зависи од инспирације у том тренутку.
    лололо

Шалу на страну, ја линкујем понекад, тј ако се сјетим да линкујем, понекад волим да видим да има нешто жуто у дефку неку. Не треба прећериват', али што рече балашајзер не читам то жуто, можда једном у сто година, или ако је неки занимљив израз, тако да исти курац.

• Сантјаго Коровјов

А је л' ок кад је скроз жута као "пријатељица ноћи"?

• sedplas

auuu brate kako te ne mrzi? :D

• Сантјаго Коровјов

Не знам, имао сам циљ, да одвалим дефку са што више линкова, а и једну скроз жуту, то је испуњено. :)

• a

Nekad neophodno, nekad smori. Ako ima previše pa...ne verujem da to iko klikne jedno po jedno jer je besmisleno, nemaš pojma jesi l' poš'o il' si doš'o.

• Триша

Ја линкујем јер тако волим, неки израз који ми западне за око па сад колико је популаран видећемо.

• sedplas

Реме
    Не знам, имао сам циљ, да одвалим дефку са што више линкова, а и једну скроз жуту, то је испуњено. :)

vjeruj mi da bi ova bila odlicna i bez linkova. al ono, moje misljenje samo....

• Сантјаго Коровјов

Која? Пријатељица ноћи или дриблати? :)

• Filozofinjo

Pa ono, nije to loše. Onaj ko toliko linkuje se dosta trudi da objasni nepoznate pojmove koje je ubacio u defku. Imam dosta popišanih, al evo zgutacija.

• sedplas

Prijateljica noci, bas je dobro sklopljena. turih je u omiljene, ne zbog linkova, nego cisto ovako...

• dusan1001

Ša fali kad je definicija žuta nie mi jasno