Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ЖУТЕ ДЕФИНИЦИЈЕ ЈЕБУ !
meni licno je glupo kad su u defki linkovani izrazi poput "keva", "gudra", "vops" i sta ja znam..... naravno ne dajem minuse zbog toga, samo mi je nekako nepotrebno, sta znam....
ЖУТЕ ДЕФИНИЦИЈЕ СУ ДЕЕЕЕМОКРАААТЕЕЕЕ !
Jebiga ja linkujem dosta, volim to. :)
Da se ispravim, ja ne samo da ne kliknem na ono žuto, nego i ne pročitam tu riječ, pa mi onda definicija nema smisla i dadnem minus, šta ću...
http://vukajlija.com/rekvijem-za-sleng
Toliko od mene.
E ovo mi je nešto neverovatno glupo.
Linkujem kada mislim da je potrebno, ali nikad svoje definicije, iako sam neke napisao samo da bih ih linkovao. Kasnije sam se predomislio jer je motiv za linkovanje sve češće da se dođe do još nekog plusa.
Pišem ih nekad u parovima ili trojkama pa su naslonjene jedna na drugu kao "scavenger kuvar" i "mapet faza", tad mi je dobra stvar. Ko i sve ostalo, ne valja kad se preteruje.
Zašto?
Zašto zašto? Eto sad Reme dobi 16112-i plus ni kriv ni dužan.
meni su gotivnije kad na svakih, lupam, 25 običnih dođe jedna linkovana, a ne ko džimijev rekvijem za sleng...
i da dodam: VIŠE VOLIM JEDNU ŽUTU NEGO ČETRI BELE!
Koga boli kurac sta ti volis?
Ja bih da se zabrani linkovanje SVOJIH defki mlađe od 24 sata. Sve ostalo je ok.
Реквијем није Џимијев, него Данканов.
Remeova defka jebe, baš zato što ima mnogo linkova, 'vako bi bila njah. Ako Remeova defka jebe, Reme jebe, ali samo s linkovima.
Реквијем је Моцартов, ваљда. :)
То и јесте забрањено.
To nema logike, ako linkuješ svoju stariju definiciju dupliraš joj šansu nekog drugog dana. Ako izbacuješ odjednom vezane onaj ko ti je video jednu i ovako i onako će da vidi tu drugu jer je odmah pored. To treba jer je nekad nezgodno da objasniš u okviru iste definicije neki složeniji pojam a ne pokvariš koncept.
Sve najgore.
Линковање је кул, само је ситуација као и са свим осталим стварима на свету - не умеју сви да га користе како треба.