Prijava

Sale čekaj da ja postanem mod, biće kao za vreme pokojnog Maršala.

Valjalo bi da do tog dođe. :)

Ја говорим испред политичке организације "Звери" коју чинимо између осталих Бурзум, Гамби, Јогурт и ја, а на челу са доживотним прецедником Св. Царом. ЈЕБАЛЕ ВАС ОДАБРАНЕ, СКОР И ПИЧКЕ МАТЕРИНЕ, МИСЛИТЕ ДА СТРАЈА ЈЕБЕ ВИШЕ ОД НЕКОГА ОВДЕ ЈЕР ИМА МИЛИЈУН ПОЈЕНА? ДА ВАМ КАЖЕМ, НЕ ЈЕБЕ. А ЈЕБАЊЕ ЈЕ ЈЕДИНО БИТНО У ЖИВОТУ, ПА И НА САЈТУ. ТАКО ДА, ОЛАДИТЕ ЈЕБЕНО СА ОДАБРАНИМА И НЕОДАБРАНИМА, ЈЕР РЕАЛНО КОГА НОРМАЛНОГ БОЛИ КУРАЦ ЗА ТО?

Okej mozda sam kenjo ovde za odabranim, ali sam i kenjao o kaznama za nas lajkomane i o uzdizanjem nekih trolova (sreten), a ne otkrivanjem dobrih clanova.

OK sad ce tu da me modovi opet malo hejtuju preko foruma, mozda ce da padne i bancuga za otvaranje teme ili zaljenje na sajt ili rad moderatora (Kostic ne sme da ne postuje ovde). Ja ne zelim da popijem ban zbog ovoga, i znam da ima jos dosta ljudi koji se u slazu sa mnom, u bilo kom smislu.

Ne znam zašto se ceo sistem modovanja zamišlja kao neko zastrašivanje, u-ha-ha banovanje zbog žalbi i tako toga. Ako ima mesta za normalnu diskusiju, nema mesta za ban.
A evo i da ti odgovorim na to što te muči:
Lajk je zabranjen, bio i biće. Ako si imao muda da isučeš par stotina pluseva za sebe, imaj muda i da podneseš kaznu. A kazna nije tri sata offline dok si u banu, već tamo gde baš boli, da bude za nauk i tebi i onima koji planiraju to isto. Nemamo sistem za automtasko prijavljivanje lajka, neku lampicu koja će da svićka, tako da ti je svima na izvol'te da rade šta hoće, ali kad budu uhvaćeni na delu, tu je kraj. Dakle, prevara se ne isplati.

Sa druge strane, to što poneki put izbije neka defka na naslovnu, to je znak da je nije odabrao moderator, već kaizen, koji ne vodi mnogo računa o internim dešavanjima koje mi, moderatori, rešavamo. Dakle, kako se kome zalomi kolač.

I niko nije rekao da će ti doveka, do sledećeg Big Benga, nestanka interneta ili napada zombija biti uskraćno pravo na naslovnu. Na tebi i ostalima je da primernim ponašanjem skrenete pažnju na sebe u pozitivnom smislu. I naravno, sve pod uslovom da se napiše nešto baš kvalitetno što zaslužuje odabrane. Dakle dosta je tu uslova koje treba ispoštovati.

i o uzdizanjem nekih trolova (sreten)

Sreten je pravo osveženje na sajtu posle pantele

Ја говорим испред политичке организације "Звери" коју чинимо између осталих Бурзум, Гамби, Јогурт и ја, а на челу са доживотним прецедником Св. Царом. ЈЕБАЛЕ ВАС ОДАБРАНЕ, СКОР И ПИЧКЕ МАТЕРИНЕ, МИСЛИТЕ ДА СТРАЈА ЈЕБЕ ВИШЕ ОД НЕКОГА ОВДЕ ЈЕР ИМА МИЛИЈУН ПОЈЕНА? ДА ВАМ КАЖЕМ, НЕ ЈЕБЕ. А ЈЕБАЊЕ ЈЕ ЈЕДИНО БИТНО У ЖИВОТУ, ПА И НА САЈТУ. ТАКО ДА, ОЛАДИТЕ ЈЕБЕНО СА ОДАБРАНИМА И НЕОДАБРАНИМА, ЈЕР РЕАЛНО КОГА НОРМАЛНОГ БОЛИ КУРАЦ ЗА ТО?

Вукајлијашки Отачаствени Покрет "Звери", дана 10. октобра, јесени господње 2011.

I batana Dankan je još jednom objasnio i generalno jebo! Taj dra, potpisujem krvlju!

debeli pacov
Ja kažem da se svima na stubu srama od danas pa na dalje ukinu odabrane i učestvovanje u bilo čemu na sajtu zauvek, ja uključen. Jer ako smo ispali pederi da se lajkujemo kazna treba da bude takva. I da se sprovodi ubuduće još oštrija kontrola plusiranja itd.

Buksni neka ostane odabrana jer je trve kvlt i dobrotvor ali da od sada nema nikome ništa ko je na stubu!

jel samo ja osjecam jak miris ironije u ovom postu?

mogu samo da kazem da me boli kurac za sve ja sam ovde da se zajebavam, nisam ja dobrica cosic pa da se trudim ko za nobelovu nagradu lololol

Šta kmečiš koj moj kurac krasni?
Objašnjeno je prvi put šta je bilo, isto je i sada.

Kaizen ne utiče mnogo na to kako se mi dogovaramo na mod forumu da rešavamo pojedine probleme. U skladu s tim ni mi njega napismeno ne obaveštavamo telegramom za svaki problem. Ako želi da vidi ima adekvatne teme, ako ima vremena za bacanje ima i forum pa može da čita stub srama.

Prvu definiciju je odabrao on jer ju je stavio na fejsbuk, ovu drugu spornu Buksnetininu definiciju je isto koliko ja vidim odabrao on, ne znam da li je stavio na fejzbuk nisam gledala.

Voli čovek ujutru da okači koju deiniciju ili poster kad prelista.
Nećeš ti Sale da mu pričaš kako će da vodi sajt. I šta je fer i šta nije fer.

Uostalom svi sa stuba znate da ukoliko neko od vas napiše nešto valjano niko od moderatora neće namerno preko toga preći već će je odabrati. Mi ovde ipak pomažemo sajtu i kaizenu i prioritet su nam definicije i kvalitet istih.

Stoga umesto da otvarate plačipičkaste teme vi sedite pa napišite nešto dobro, sledite Buksnetinin primer. I uzgred nije ti ovo Hari jebeni Poter "znaš-već-ko" je "znaš-već-kome" odabrao definiciju. Budi muško pa imenuj ako ćeš da se buniš.

Može lok.

edit: Videh da je i mess odgovorila, eto imaš dva kompletna odgovora.