Puškice

1. Брате ја сад тренутно имам да научим 50 чистих страна из биологије. Појма немам ништа, а све је жешће срање неки курци без имена

2. Радио то, али лакше је кад напишеш на пејнту основно и пребациш слику :)

С' луд?
    Сликаш за минут, а док откуцаш...

3. Како коме :Р

4. Ja sam uvek preko poruka, i u srednjoj i sada na ispitima, dam drugaricama knjigu, svesku i posaljem pitanje

5. Iskoristio sam eddievu taktiku na kontrolnom iz istorije imali ses' lekcije. Hvala Eddie!

6. Imam net na mobilnom tako da mi je puskica uvek pri ruci. Iz istorije vecina odgovora se vrlo lako nadje na googlu, iz biologije i geografije takodje. Koristim i sledece, od kartona napravim polukug, jedan deo pricvrstim spenadlom za donji deo klupe tako da moze da se okrece oko spenadle, kad profesor ne gleda, samo okrenem ka meni, a posle vratim, nema sanse da provali.
    Neke drugarice su pisale po sisama.

7. kad profesor ne gleda, samo okrenem ka meni, a posle vratim, nema sanse da provali.

Pametno ti ovo. Ali (biliv mi) sve se vidi od napred (znam, jer su mene turali napred u katedru da ne bi od mene prepisivali). Niko normalan ne gleda uplašeno u svoje medjunožje na pismenom.

8. E da, pre nego sto bilo sta isprobam na kontrolnom, testiram tako sto sednem za katedru i proverim vidi li se. Ovo se ne moze provaliti, jer naravno nije karton veci od 15-ak cm

9. proverim vidi li se

Ne kažem ja da se puškica vidi, ali to što gledaš u pravcu svoga kurca na svakih deset sekundi te lako oda da imaš puškice.

10. Ma ako profa hoće da te uhvati, uhvatiće te. Ja uglavnom napišem sebi neku formulu, koja mi je potrebna da krenem da radim zatadak. To izvadim iz džepa, prepišem i vratim nazad. Ako je u pitanju neki teorijski dio, stavim puškicu između listova sveske pišem. Ali rijetko kada prepisujem, to mi nekako šugavo. Nisam prepisivao od druge osobe još od fizike u 6-7. razredu.

11. Nokia n93, skripta u wordu, otvoriš poklopac na kant, prije početka ispita otvoriš opciju za traženje teksta, dobiješ pitanja, ukucaš naslov, ono iskoči na ekranu i tako redom i logikom. Imaš i zum i sve te kurce na dostupnim tasterima, namjestiš se u položaj nakoso, da ti je papir što bliže stomaku i da si primoran da buljiš u svoja muda dok pišeš. Telefon među nogama, smanjena jačina svjetlosti da ne sija ispod katedre, kad naiđe profan ti se praviš mutav jer nema bogovog boga da ti vidi telefon u mudima. Naravno - prve klupe, po mogućnosti ispred njega.

12. Sve je to sjajno sa gedžetima, ali kad ima uređaj za detekciju, džaba ti. Telefoni se moraju isključiti, ako detektor nešto otkrije, ćao zdravo.

13. Uređaj za detekciju
    Jel se to maže na leba :D

14. Ја фурам само легалне пушкице, а раније док сам школарисао и високошколарисао, преписивао сам углавном преко мобилног геџета за телефонирање или дајректли из уџбеника, но метр колико страна исти имао...

15. Iskoristio sam eddievu taktiku na kontrolnom iz istorije imali ses' lekcije. Hvala Eddie!

Нема на чему. лолол

Ваљда ћеш да добијеш 5.

16. За оне који имају добру камеру на мобилном:
    Сликаш све странице, и за време испита или чега већ само зумираш слике и преписујеш.
    Вркс еври тајм.

Uspelo pun kurac puta, cak i sa 2 megapiksela na Nokiji.

17. Pa 5 sigurno necu imali 10 pitanja i to svako pod a) b) v), nije normalna. Al 4 mozda dobijem uradio sam 7 zadataka.

18. Што се тиче контролних из математике, кад професор дели тестове и док је још заузет и не обраћа пажњу, тада запишем на тесту формуле и све што ми треба, па после изгледа као да сам само записао да не погрешим. А има и фора кад оцепите лист из средине, и унутра напишете лекције са неком светлом оловком, а напред пишете питања и само читате одговоре, али мора се пазити да не окрећете пуно пута унутрашњу страну да не провали, на крају се та друга страница оцепи и склони негде.
    Има и фора код неких професора да одмах пишете одговор из свеске на његово питање, али тад је боље седети негде назад где вас не види.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.