U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ljudi ajde pomazite ovom Butt-u moze i za to da sluzi ova tema. Ako neko ima prepricanu lektiru koja nekom treba nek postavi.
Takoe, pomozite mi, treba mi Ilijada na puškice hitno!
Meni Antigona! Lajkujem definicije u znak zahvalnosti. Ne mogu da proniknem u poentu jer svaki put zaspim čitajući, pomagajte drugovi!
A onaj govnar trazi 100 jevreja...
Убије се, не читај :)
Ali kako da pojentu prebacim na pejntu devetare?
Ja kad prepisujem,obično napišem formule iz fizike na onaj digitron sa poklopcem.
Ili na šal onaj dugački zalijepim papiriće.Mada rjetko kad prepisujem.
Божији (морални) закони су битнији од земаљских(искварених).
Текс- саве ас - антигона - пребациш на фон :)
Tražili mom čoeku da nabavi neku bubu, kažu u Srbiji jeftinije. I on se razbijao tako ganjajući to, ja ga pitam pa što ne nauči jebote, kaže- NE MOŽE SE TO NAUČITI, NEMAŠ POJMA KAKO JE TEŠKO! Eto, on zna da li je teško...
Радио сам Антигону прошле године. Њени буразери су се нешто покачили, и поубијали се, а у Грчкој је у то време био закон да се не смеју сахранити грешници. Она се успротивила том закону, иако је сестра саветовала да то не чини. Касније се то прочуло до краља, он је ваљда затворио у неку пећину. Е сад, краљев син се наложио на њу, и рокнули се обоје. Битно је да напоменеш да се ту појављује трагични лик и трагична кривица. Трагични лик је лик који страда због моралних, религиозних и људских начела, а трагична кривица је кривица која се везује за трагичног јунака. Такође, појављује се још један појам - КАТАРЗА. Катарза је осећање страха или сажаљивања, које нас почишћава, пошто одгледамо трагедију.
Vreme, koje je potrebno da se naprave puškice, direktno je srazmerno vremenu da se isto to gradivo nauči.
Потписујем! Али некад је градиво толико тешко, досадно, не треба ти и не волиш тај предмет.
Evo jos jednog dobrog i pomalo smesnog nacina prepisivanja za devojke. Jedna moja drugarica je stavila puskice medju sise i profesor joj rekao da mu preda to. A ona ga zajebala i odgovorila mu: "Iju profesore, gde vi to gledate?!" I on sta ce covek morao da precuti.
P.S. Pomozite coveku malo oko ove ilijade.
Neka pogleda film Troju, to mu je isto.
Ma bih ja, nego zagubim se u onanisanju dok gledam te nauljene, plavooke Grke.
Iljada čega?
brate napises na ruku,il na sto'
За оне који имају добру камеру на мобилном:
Сликаш све странице, и за време испита или чега већ само зумираш слике и преписујеш.
Вркс еври тајм.
Сликаш све странице, и за време испита или чега већ само зумираш слике и преписујеш.
Вркс еври тајм.
Радио то, али лакше је кад напишеш на пејнту основно и пребациш слику :)
A još lakše je da sve to što prepisuješ, kopiraš, pejntuješ jednostavno naučiš.