Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Не могу да читам ништа, нешто ми се сломило и покварило.
Probaj s ovom
http://www.njuskalo.hr/image-bigger/knjige-knjizevnost/boris-dezulovic-jebo-sad-hiljadu-dinara-slika-11901212.jpg
5 eura košta, našao u supermarket, duhovita je, okačiću sliku.
Evo.Ovo je samo početak, razgovor je trajao duže ( i smešnije).
http://i.imgur.com/eQH3JYO.jpg
Imaš osećaj ka da čitaš baš dugu definiciju.
Ahahhahahaha dobra dobra... + :D
"Faktotum" Čarls Bukovski
Jebote život kako čovek piše, kratko, jasno, bez nepotrebnog detaljisanja kojem su sklone žene i ruski pisci, drži pažnju, duhovit je, još ko se pronađe u njegovim knjigama, milina.
To, da, grub, jednostavan i nesuptilan pisac.
"Hiljadu dinara" je super knjiga, jedan surovi brzi strip, napisana tako da moraš da je čitaš u jednom dahu, a onda se posle vrćaš da usporiš snimak.
Pročitao pre nekoliko dana Jedan jedini pogled od Harlena Kobena. Velika preporuka za ljubitelje trilera. Čovek ima neki specifičan stil tako da bih ga verovatno prepoznao i da ne znam ko je pisac neke njegove knjige. U ovoj knjizi ima više radnji koje Koben odlično razrađuje. Svaki lik je odlično odrađen iako nije među glavnim akterima. Ono što je svakako zanimljivo jeste što ima nekoliko obrta u knjizi tako da se dešava da već na sledećoj strani provalite da je nešto skroz deseto od onog prvog obrta.
Sad uzeo Stranca od Kamija i Milionera od Frenka Bojsa a hteo sam i Znakove pored puta ali sam totalno zaboravio na to kad sam ušao u biblioteku.
Da da, ali imam osećaj da ti nešto nije po volji. Da ti nisi neki filantrop slučajno?
Ne, samo ne volim stereotipe o ruskim piscima.
Daj preporuči onda nekog ruskog pisca, al nemoj onoga što je napisao Rat i mir, nemam ja toliko vremena.
Ne, takav bi smorio. Uzmi Viktora Peljevina (samo nemoj od njega Omon Ra, smara), preporučujem Život insekata ako nađeš, ili Vladimira Sorokina, šta god da nađeš, čovek ubija. Zanimljiv je Jurij Poljakov, recimo, satiričan. Ali moraš da nađeš Venedikta Jerofejeva, Moskva-Petuški roman se zove. Ako voliš Bukovskog. Eto, da ne davim više preterano.
Serijal "Mračna kula" od Steve Kralja(Stiven King), stigao do šeste knjige(od čitavih 7). Odličan serijal, ne pušta do samog kraja!
I onda će garant da bude "zašto sam ovo čitao koje pičke materine" kraj cele te priče, koliko njegov način pisanja poznajem.
Sad skoro je izašao i ''Vetar kroz ključaonicu'' , koji mu dođe kao neka ''Mračna kula 4 i po'' , smeštena između ''Čarobnjak i staklo'' i ''Vukovi Kale'' .
Znam, već ga imam, mada, to ću da se nakanim da pročitam tek na kraju, mrzi me sad u pola priče da skačem na drugu temu(koju sam već davno završio)
uzeo za 50 dinara kod faksova, kad mi je dosadno na predavanjima prelistavam, ovo je prajsles
http://static.kupindoslike.com/DEDA-MILOJE-prorok-iz-Pomoravlja-Bice-tumbanje-po-svetu_slika_XL_755177.jpg
I šta kaže, hoće li da se otcepi ta Vojvodina više koji q? S ovim novim novosadskim pravopisom ne mogu da se izborim, toliko je pun gluposti da hoću da poludim.
Sergej Lukjanjenko i Dmitrij Gluhovski.
Historia de la eternidad, Horhe Luis.
Milenium trilogija, 3. dio... Btw, jel ko cit'o,?