Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Uzo i ja Gem of trons, jebiga, da vidim kakva je buk, al prvo Majstor i margaritu da završim i Špijuna od Klajv Kaslera koju nisam ni počeo.

2. Еј ја добио данас Мајстора и маргариту, јел да читам, вреди ли?

3. Zagrcnut od Čak Palahnjuka.

4. rnrt-rain
    Еј ја добио данас Мајстора и маргариту, јел да читам, вреди ли?

Pa to zavisi od tebe, ali knjiga je vrhunska i svakako je vredi procitati.Ja sam je procitao za dva, tri dana jer mi je bas drzala paznju i terala me na dalje citanje.

5. Ja sam skinuo preostalih 160 strana za jednu noć, meni se svidela, jebeš ga.

6. Meni je bila mnogo jaka i ona od Arčibalda Rajsa-Čujte Srbi, ako ima još neko da nije pročito. Nije duga, čovek, Švajcarac ostavio politički testament našem narodu. I posle 80 godina kad je čitaš, kao da ju je juče pisao.

7. http://www.licitacija.rs/upload/81b273588ec0ebbb9fa2783a7f3415e9.jpg Почео ово. И узео неколико од Карла Маја уа уживање

8. Uzeo neku zbirku kratih priča od Lavrafta, Kinga i Barkera. Uzeo i Crnu kuću, King radio sa Starubom, ujedno čitam i Šerloka od prvog dela, koliko volim tog lika mogao bih na svakih pola godine da pročitam istu priču

9. Uzeo neku zbirku kratih priča od Lavrafta, Kinga i Barkera. Uzeo i Crnu kuću, King radio sa Starubom, ujedno čitam i Šerloka od prvog dela, koliko volim tog lika mogao bih na svakih pola godine da pročitam istu priču

Jel se prvi deo Serloka zove ''Crvena nit''?
    Citao sam je pre par godina, nije losa... mada nikako da procitam ostale delove.

10. Jel se prvi deo Serloka zove ''Crvena nit''?
    Citao sam je pre par godina, nije losa... mada nikako da procitam ostale delove.

Da, Crvena nit, Znak četvroke, dve priče u izdanju Teme.

11. Први дио шерлока се зове Скерлетна студија. То је студија о црвеној нити.

12. "Uloviću ja njega, doktore, kladim se u dva prema jedan. A za sve ovo moram da zahvalim vama. Da nije bilo vas možda ne bih ni otišao i tako bih propustio najsuptilniju studiju u svom životu - Skerletnu studiju o crvenoj niti.Šta kažete na to? Zašto da se malo umetnički ne izražavamo? Postoji naime jedna crvena nit zločina koja se provlači kroz bezbojno povesmo života, a naša je dužnost da je razmrsimo, izdvojimo i prikažemo svaki njen djelić. A sada na ručak, pa zatim na koncert Normane Nerude. Dodir i potez njenog gudala su izvanredni. Koja je ono mala stvar od Šopena što je onako čarobno svira? Tra-la-la-la !Tra-la !Tra-Lala !"

13. Uzeo i Crnu kuću, King radio sa Starubom

Bilo bi fino da pročitaš prvo ''Talisman'' od njih dvojice ako već nisi, ''Crna kuća'' je u neku ruku nastavak. Može i zasebno da se čita, ali bolje je posle ''Talismana''.

14. Ma to mi biblitekarka preporučila, posle mi drug rek'o isto što i ti tako da ću ovih dana otići po Talisman.

15. Jel neko citao ''Autostoperski vodic kroz galaksiju''?
    Valja li knjiga?

16. Čitaj Školjko, ne verujem da ćeš se pokajati.

Bejah sinoć u knjižarama, popusti, Noć knjige i ti fazoni. Nisam nešto pri parama, uzeo sam ''Grad i grad'' od Čajne Mjevila, ima sjajne kritike, hvali ga Gejmen (Sendmen), porede ga sa kafkom, šta sve ne. Nek bude upola tako dobro kao kritike i biću oduševljen.
    A pokloni uz knjige su totalno random, integralni hleb, neka krema, šveps...

17. Autostoperski vodič valja.

18. E ovako, imam 13 lektira za sl. godinu pa da nabrojim a vi recite koja je najbolja za čitanje.
    1.Zločin i kazna
    2.Proleće Ivana Galeba
    3.Demijan
    4.Stepski vuk
    5.Stranac
    6.Majstor i margarita
    7.Prokleta avlija
    8.Derviš i smrt
    9.Tvrđava
    10.Upotreba čoveka
    11.Čekajući godoa
    12.Balkanski špijun
    13.Hazardski rečnik
    Stranca i avliju sam već pročitao, kod kuće imam Demijana i Stepskog vuka, a kakve su ostale ?

19. Krenuo da čitam Anu Karenjinu pošto mi je to jedna od 12 lektira za sledeću godinu.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.