Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Omerta od Puza, procitao do sada stotinak strana i odlicna je. Ostaje mi posle jos porodica i cetvrti kenedi od njega, uvuce te covek u pricu da ne mozes prestati da citas. A video sam da ima jos neke dve knjige o Korleonovima, nesto kao nastavak kuma ali drugi su pisci, jel citao neko?

2. http://www.laguna.rs/n2128_knjiga_a_planine_odjeknuse_laguna.html
    Evo je, dobri komentari al mnogo je 900 kinti za knjigu, realno. Ko nije čitao njegove prve dve, sigurno se neće pokajati ako sad uzme.

3. Богдан Косановић - Сава Владиславић-Рагузински у свом и нашем времену

4. Nisam još uzeo da čitam, držim je pa mi bude žao da je čitam, tako uvek i radim s nekim knjigama ili nekim piscima čiji sam fan, uzmem da čitam tek posle nekih mesec dana. Ova knjiga ide i preko toga, ovo je moja verzija biblije tako da je čuvam još neko vreme.
    Pored toga stalno uzimam nešto novo iz biblioteke, a tu su i stripovi koje sam čitao kad sam bio klinjo pa mi sad opet dunulo, što je najgore sad ih tičam sa još većim žarom.

Znam da su mu kritikovali Malterego, prodavačica mi je rekla da je njena ćerka čitala i da je morbidna, ali loše morbidna, za ovu je rekla da je čak i ona čitala i ja joj se dosta dopala.

5. http://www.laguna.rs/n2128_knjiga_a_planine_odjeknuse_laguna.html
    Evo je, dobri komentari al mnogo je 900 kinti za knjigu, realno. Ko nije čitao njegove prve dve, sigurno se neće pokajati ako sad uzme.

E, u pravu si, covek mnogo dobro piše, ja sam pročitala njegovu lovac na zmajeve i baš je ostavila utisak na mene, mislim da ću je pamtiti do kraja života.

6. Omerta od Puza, procitao do sada stotinak strana i odlicna je. Ostaje mi posle jos porodica i cetvrti kenedi od njega, uvuce te covek u pricu da ne mozes prestati da citas. A video sam da ima jos neke dve knjige o Korleonovima, nesto kao nastavak kuma ali drugi su pisci, jel citao neko?

Drugi pisci (ili pisac) koliko znam, ali se nadovezuju na Puza.

7. Колин Мекалоу - Смарагдна лупа

8. Veliki Getsbi od Ficdžeralda.

9. Djavo, ja sam prvo čito Lovac na zmajeve, al davno, i onda nisam hteo da uzimam Hiljadu čudesnih sunaca, jer sam bio u fazonu da je to bio samo bauk, pa će prva da mi se zgadi, al čitao sam je još sa većim uživanjem i sa većom željom da upijam svaku sledeću stranu. Baš ima ono "nešto" čovek, ne davi i što me najviše nervira kod pisaca, nema previše opisivanja događaja. Dejvida Koperfilda zato nisam mogo duže od dvesta strana, smorio me lik žešće, a ja nit sam na filološkom, nit sam književnik, pa da moram da čitam knjige. Kad me smori i vidim da mi piči po kurcu, nekst van.
    Ne znam da l sam pito, kako vam se svidela Lolita od Nabokova? Dugo sam bio pogubljen, kad sam je pročitao, pa pitam. Je l bio neko u fazonu da tokom cele knjige bude na strani pedofila? Ja jesam.

10. Veliki Getsbi od Ficdžeralda

DRugar kaže da je dosadna, a on čita knjige k'o nenormalan

Meni se Lovac dosta dopao, iako ima malko propagande ona stvarno ne smeta da se uživa u knjizi. Još sam ja prvo pogledao film, tako da mi knjiga, iako sam već znao dosta detalja, stvarno lepo legla.

11. Александар Гаталица - Велики рат

12. Procitao sam "Niko i nista" od Orvela, jos uvek citam "The clash of kings"... Jbga, sporo citam i jos je plus knjiga na engleskom tako da se otegla...

13. Procitao sam FajtKlab na Engleskom. O jea!

14. Dobra je "Niko i ništa", zanimljiva. Ja zavrsio omertu od Puza, dobra. Sad kupio porodicu od njega al nemam sad vremena da citam a i uzeo sam igre gladi sva tri dela ( i ako u sustini ne citam nove pisce), bila na nekoj akciji, gledao sam film i svidja mi se ideja a sad kakva li je knjiga, ne znam. Jel citao neko?

15. Pročitao "You're not so smart", zanimljiva knjižica, idealna za čitanje usput, pošto ima 40-ak relativno kratkih tekstova koji se mogu čitati jedan po jedan, s vremena na vreme, kako kome odgovara.

16. Ханибал - Томас Харис. Пазарио данас за четр' и по евра. Још је на италијанском а никад раније читао књигу што је на језику на ком не размишљам... Виш ми лак.

17. Varlam Šalamov, Priče sa Kolime.

18. Прочитао сам пре пар дана Смрт Ивана Иљича и могу рећи да сам пријатно изненађен композицијом приповетке.

19. Anabela Basalo - Žena sa greškom

20. Markes-Ljubav u doba kolere. Upravo privodim kraju...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.