(Topalko i Pujo Šotka su krivci šzo sam se dovatijo ove literature. Lako štivo, očekivao sam mnooogo mnooogo višše, ali opet, ima nekih deonica koje su interesantne pa ću je slistit do kraja malo mi ostalo)
''nemogu oni mene da osude koliko ja mogu da odrobijam.''
Lajke.
Tajanstveni plamen kraljice Loane, Umberto Eko. Dobra knjiga. Paralelno Simon Critchley (valjda Sajmon Kričli, bem ti hrvatska pravopisna pravila), O humoru. I to dobra.
Смрт је непровјерена гласина, Емир Кустурица. Сад сам је прочитала, одлична је, на тренутке мало досадна али су зато почетак и крај врло занимљиви; лако и брзо се чита.
хахахха... све сам прочитала, сејо. х)
само, кажем, уводни део и два последња поглавља су такви да ти се не испушта књига, а ово остало је добро. само део 'гдје сам ја у тој причи' је отегнут, а тај део је и најдужи :)
Момо Капор - Од истог писца
исрорија старог рима од машкина.
погибох. не знам де сам, једва успевам да читам са разумевањем.
На Дрини ћуприја од извесног Иве Андрића.
Godna prođe, dan nikad - Žarko Laušević
(Topalko i Pujo Šotka su krivci šzo sam se dovatijo ove literature. Lako štivo, očekivao sam mnooogo mnooogo višše, ali opet, ima nekih deonica koje su interesantne pa ću je slistit do kraja malo mi ostalo)
''nemogu oni mene da osude koliko ja mogu da odrobijam.''
Lajke.
Ex Ponto
Doktor Živago.
Tajanstveni plamen kraljice Loane, Umberto Eko. Dobra knjiga. Paralelno Simon Critchley (valjda Sajmon Kričli, bem ti hrvatska pravopisna pravila), O humoru. I to dobra.
A planine odjeknuše - Haled Hoseini, na nivou, kao i obično.
Beogradse price od Andrića, odlična je. A posle ću 1985 od Entoni Bardzisa.
Смрт је непровјерена гласина, Емир Кустурица. Сад сам је прочитала, одлична је, на тренутке мало досадна али су зато почетак и крај врло занимљиви; лако и брзо се чита.
Јави каква је средина кад прочиташ :)
хахахха... све сам прочитала, сејо. х)
само, кажем, уводни део и два последња поглавља су такви да ти се не испушта књига, а ово остало је добро. само део 'гдје сам ја у тој причи' је отегнут, а тај део је и најдужи :)
Мораћу и ја да се учланим у Градску библиотеку, стално нешто одлажем...
harold robins, kraljevska krv
Џејмс Џојс - Даблинци
Klovn Šalimar - Salman Ruždi
град тајни - зоран љ. николић
Konstantinovo raskršće-Dejan Stojiljković
Кроз васиону и векове - Милутин Миланковић
Да, добро сте прочитали, ја читам!
podsjeti me na ovo
http://www.youtube.com/watch?v=V6Ia15riHRw