Koju knjigu trenutno čitaš?

1. ima li neko Zločin i kaznu u pdf, ili link.

2. Родолф Арчибалд Рајс - Чујте Срби

3. Борислав Михајловић Михиз - Аутобиографија (о другима)

4. O junacima i grobovima, Sabato.

5. http://www.laguna.rs/n1600_knjiga_ruska_zima_laguna.html
    ko ima pare da kupi, moja preporuka... ja malo od prijemnog oladih glavu ovim

6. Шта с' уписао, Мурињо?

7. Pre nedelju dana uzeo par knjiga iz biblioteke, jedna od njih je Noćna straža, stigao sam do 100 i neke stranice i mogu reći da mi se za sada dosta dopala. Inače preporučujem vam da pročitate sabrane horor priče od Kinga, Barkera i Lavrafta, ova knjiga koju sam ja uzeo iz biblioteke teško da može da se nađe u prodaji, ali sam zato video još veću u vulkanu i čini mi se da tamo imaju sve ove priče koje sam pročitao. Priče od Barkera su ostavile najveći utisak, Knjiga krvi najviše od svih. Lavrkaftova priča Pikamov model jebe kevu, a od Kinga sam imao malo veća očekivanja mada je on za razilku od ostala dva pomenuta pisca više jurio samu priču nego sam stil pripovedanja. Kamioni su od njegovih priča ostavile najjači utisak.

8. Istorija ludila (u doba klasicizma), Fuko.

9. Момо Капор - Самац

10. Pre neki dan završio sa čitanjem noćne straže. Knjiga je odlično napisana, posebno mi se dopala ideja o vihoru kao i sam sumrak. Dopalo mi se i deo o istoriji, odnosno umešanos Ina u istu. Ono što bih kritikovao jeste kraja knjige koji je po meni slabo odrađen, kao da je zbrzao i završio knjigu sa prvom idejom koja mu je pala na pamet. Osim tog završetka nemam nekih zamerki, tako da preporučujem ovu knjigu svima, posebno ljubiteljima fantaskike.

Uz ovu knjigu sam uzeo i nestao zauvek od Kobena pošto mi se čitao neki triler, a sasvim slučajno sam pozajmio i knjigu fudbalska matrica, koja je kao neki uvod u fudbal, ali ne za početnike već više za one istisnke ljubitelje ove igre. Barem tako piše u opisu.

11. Жозе Сарамаго - Слепило, чоик јебе кеве, за дан сам је прочитао, сад узимам "Јеванђеље по Исусу Христу" и "Смрт и њени хирови" од њега..

12. Jeste Saramago car. Uzmi prvo Jevanđelje, pa potraži Sva imena, pa Sedam sunaca i sedam mesečina, pa onda (zaboravio sam kako se zove) zbirku pripovedaka, pa onda čitaj Smrt i njene hirove, jer mu ona i nije nešto, nekako je tu već bio star, čini mi se.

13. Амерички психо - Брет Истон Елис.

14. Upravo sam zavrsio "Cik me uhvati" Frenk Abagnejl.
    Ako je barem 50% knjige istina, lik je jebeni car. Ma kurac car, ne postoji rec kojom bi opisao sta je. Ne moze se reci genijalan, posto je to izlizan termin.
    U svakom slucaju, kapirate...
    Sta je sve lik uradio i kako je razmisljao, a nije imao ni 20 godina.
    Sve preporuke!

15. Da li je neko pročitao Bulićevu "Jovanovo zaveštanje"?

16. PuppetMaster
    Upravo sam zavrsio "Cik me uhvati" Frenk Abagnejl.
    Ako je barem 50% knjige istina, lik je jebeni car. Ma
    kurac car, ne postoji rec kojom bi opisao sta je. Ne
    moze se reci genijalan, posto je to izlizan termin.
    U svakom slucaju, kapirate...
    Sta je sve lik uradio i kako je razmisljao, a nije imao ni
    20 godina.
    Sve preporuke!

Ja sam film odgledao nekih 5-6 puta i jedan mi je od omiljenih, a knjigu sam nedavno pročitao i delim isto mišljenje sa tobom. Fantastična knjiga, fantastičan film, fantastična priča...Genijalan čovek.

17. Og Mandino - Najveći trgovac na svetu.

18. Da li je neko pročitao Bulićevu "Jovanovo zaveštanje"?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.