Koju knjigu trenutno čitaš?

1. прочитала сам дуге ноћи и свиђа ми се. јесте да више делује као тинејџ књига, али ми се свиђа (вероватно што је за мој узраст, екекеке)

2. Биће да је због тога.

Човек је блажа верзија Деретића, мало ме блам вато, мада има и занимљивих сцена.

3. Прочито сам Константиново раскршће и Дуге ноћи и црне заставе. Онај Стојиљковић је курчина обична.

+ 1
    Ja sam samo ovu prvu i pisao sam na temi za tu knjigu- go kurac.

4. Pariz od Erica Faye. Nisam puno procitao, mozda desetak stranica al mi se vec ne svidja, nekakva drama prozeta romantikom pretpostavljam, al sam prinudjen da je citam posto nemam sto drugo citat i u nista drugo blenut.

5. sta si ocekivao od knjige koja se zove Pariz :)

6. Zapravo se zove Parizh, sa ж slovom umjesto z, a posle sam saznao (u knjizi) da se radi o nekom dijelu Pariza, inace je ne bih ni uzeo.

7. Pročitao pre nekoliko dana Dnevnu stražu. Odlična knjiga, čak je kvalitetnija od prvog dela koji je takođe kvalitetan.

Sad sam uzeo Poove sabrane priče i pesme

8. Dobro je, tema je dugo ličala na onu glupu foru za gurmane volim i nisam probao.

9. Evo tri stoje pored laptopa, pa se omišljam koju ću. Ali sutra... :)

Mislim da ću od Hajnriha Bela - Grupna slika s damom.

10. Драгослав Михаиловић - Кад су цветале тикве

Читао сам пре неколико годину у основној, пола сам заборавио. Сећам се да је дојајна књига па рекох да се подсетим.

11. 50 нијанси мрачнији и Алхемичар

12. Udžbenici nisu knjige tako da mogu reći da zadnjih 40 dana ne čitam ništa.

13. Гојко Десница - Цар Стефан Душан

14. Добрица Ћосић-Време смрти 3

15. Експеримент доктора Окса од Жил Верна

16. Борислав Пекић - Беснило

17. Kad je Niče plakao od Irvina Jaloma, tek sam je počeo čitati... sestra kaže da je dobra

18. Kristof Ransmajer, Morbus Kitahara

19. milan kangrga, etika ili revolucija. gotovo je, postajem fihteanac, u najgorem slučaju marksista :S ko zna, možda postanem revolucionar.

odlična, odlična knjiga

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.