Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Tek ces da vidis sta je zlo od zene kad procitas zeku.

2. Може неко да ми предложи књигу неку која оставља врхстра утисак кулоће и генијалности, а да у себи садржи неку слојевиту психолошку фабулу. КОЕЉО СТОП! АМЕРИ СТОП! Поздрав од мултија.

3. Patrick Rothfuss - Name of the wind

4. Узми Велики рат од Гаталице или нешто од Пекића, Време чуда нпр.

5. Важи, хвала.

6. agamutahnasa alihasa taikinin zakoik seksualne zavisnosti i alkohola u heldijanmetu

7. Huan Rulfo - Pedro Paramo

8. Meša Selimović- Ostrvo
    Mala knjizica, moze se za dan procita, ja stigao do pola. Svidja mi se za sada, bas je dobra ali dosta tuzna i sumorna.
    A koliko sam se izbervirao kada sam zavrsio idiota, jeste da kada razmislis onakkav kraj i logican i mozda i jedini moguci al opet sam se nadao da ce drugacije biti. Psovao sam Dostojevskog koliko mi jak utisak ostavila knjiga.

9. Miloše, kontam da si čitao, al uzmi opet pročitaj Derviš i smrt...
    A od Rusa uzmi Tihi Don (Šolohov) - knjiga ne mene uvek ostavi prejak utisak...

10. Ја сам прочитао први том Тихог Дона. Океј је по мени књига, али ништа спектакуларно, мада претпостављам да је крај најбољи...

11. Ибн ел Хаитам, Хиљаду начина да задовољите бркатог Турчина у џенету (приручник за хурије).

12. Добрица Ћосић - Време смрти 2

13. O proricanju i o sinhronicitetu, Mari Luiz fon Franc

14. "Kratki cudnovati zivot Oscara zvanog Wao" od Junota Diaza.

Pa kaze:
    "Oscare, Lola ga je u vise navrata upozorila, umrijeces kao djevac ako se ne pocnes mijenjati."
    - Mislis da ne znam? Jos pet godina ovako i kladim se da ce htjet kakvu crkvu nazvat po meni."

Fina knjiga, preveo bosanac neki, tako i zvuci, ka da ju je bosanac i pisao.

15. Proces - Kafka. Red je da štikliram ovog klasika jednom.

16. Sta jada
    E.Kusturica
    Dopada mi se.

17. ее, сто јада, имам ту књигу али је још нисам прочитала. прочитала сам смрт је непровјерена гласина и свиђа ми се. јел сто јада наставак те књиге или нема везе с њом?

18. Прочито сам Константиново раскршће и Дуге ноћи и црне заставе. Онај Стојиљковић је курчина обична.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.