Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Leprikone, ti umeš da čitaš?!

ау брате

2. vuk nad samotnom potorom
    CITAM PRSTIMA
    if ju npuvot aj muuuuuun

3. Vilijem Šekspir - Amlet

4. Kako ti se čini? Ja počeo pa batalio zbog nekih obaveza i nisam posle nastavljao jer me nije početak nešto preterano zainteresovao. Uvek sam se hvatao nekih drugih knjiga pre te.

Dopada mi se. Zbog nekih obaveza sam prešao tek oko pola knjige iako je obimom mala, i zad je odlična i zanimljiva.

5. Фјодор М. Достојевски - Злочин и казна

6. Да ли неко од вас добрих људи море да ми скине са скрибда албер ками мит о сизифу и аплоуд на мегу да скинем пдф и прочитам, ево вам и линк
    http://www.scribd.com/doc/134957745/Albert-Kami-Mit-o-Sizifu

7. И мени је требао Ками за данас али нисам нашао...

8. Странца први пут прочито у првој години, сад ме смара професорка да прочитам и овај мит да сконтам, а сконто сам књигу феноменално и без мита :) саћу стући мит па да прочитам мајстора и маргариту :)

9. Иста прича, сем Мајстора и Маргарите Злочин и казна. :)

10. Stevo R. Damnjanovic "Preko tudjih livada"

11. Frederik Forsajt - "Pregovarač"

12. Чекајући Годоа- Семјуел Бекет
    Књига је лејм.

13. Фејс-букву. Колико год да читаш, увек има нешто ново.

14. Kolja Mićević, Knjiga francuskih soneta.

15. Мишел Базилијер - Црна птица. (Умерен црни хумор - Задовољан сам.)
    Захар Прилепин - Ципеле пуне вруће вотке. (Зајебанција - шмекерске приче. Можда је могао да изрази већу количину хумора ал' ајд сад, није ни овако лоше.)

16. Захар Прилепин - Ципеле пуне вруће вотке. (Зајебанција - шмекерске приче.

Ostavi njega, on je nacional-boljševik, dugo je bio sa Eduardom Limonovom, Nacional-boljševička partija, a šta očekivati od stranke kad joj je zastava ovakva:
    http://archive.4chon.net/meta/284101/thumb_1376661535411.png
    Brrrrrrrr....
    http://www.markville.ss.yrdsb.edu.on.ca/history/genocide/genocide_template_clip_image002.jpg

17. Čitam zbirku Asimovljevih priča o robotima, džasvi mi se srkoz

18. Ostavi njega, on je nacional-boljševik, dugo je bio sa Eduardom Limonovom, Nacional-boljševička partija.

Да, упознат сам са тим. Посебно је истакао у причи "Жилица" да се бавио револуцијом, али ни једна наредна прича се не заснива на томе. Искрен да будем, нисам знао за писца док нисам добио књигу, а сад, кад је већ ту што да је и не прочитам до краја.

19. Procitao skoro od Puza, Cetvrti Kenedi, dobra je, mozda ne u rangu sa ostalim knjigama od njega ali odlicna svakako.
    Sada citam Povratak kuma od Marka Vajngardnera, nastavak price o Korleonevima, i ako nisam ocekivao da je dobra knjiga, moram da priznam da je mnogo bolja nego sto sam ocekivao, nije u rangu Kuma ali svakako dostojan nastavak. Pisac dosta sledi Puzov nacin pripovedanja, radnja je ok ali ostalo mi jos stotinak strana tako da tek ocekujem vrhunac.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.