Koju knjigu trenutno čitaš?

1. ima ollanik, meni je slao. Pitaj ga.

2. Javi mi ako nema, mislim da je meni negde ostao linak.

3. evo poslao mi je Mitke

4. Znamenje andjela od Stojiljkovica... To je taj neki njegov stil, mada, prethodne su mi nekako bolje pisane...

5. Kako se svidja narodu Dzejms Dzojs? Covjeku su rijeci iz recnika bile previse meinstrim. Ja evo citam Uliksa sa recnikom, vikipedijom i izguglanim recnikom fraza i izraza dzejmsa dzojsa.

6. Kafkin Zamak, jes/nou?

7. Kako se svidja narodu Dzejms Dzojs?

Pročitao sam Portret umetnika u mladosti - što je ono "običan" roman, a Uliksa se nisam usudio, iskreno.
    Smara me kad treba da imaš tutorijal i priručnik i vodič i sve da bi čitao knjigu. Tako ima i za Buka i bes valjda kao neki tumači, ovo-ono. Međutim, pošto su Foknera kritikovali da je previše zamrsio niz tokova svesti, napisao je "Dok ležah na samrti", sa "podeljenim" tokovima. Knjižica je vrh, usput da preporučim. Čitao jedno 6-7 puta.

8. Dzankee
    Kafkin Zamak, jes/nou?

Brate, ;itao sam ja, onako, dobro jeal se tesko cita u picku materinu

edit: bolje uzmi kockara od dostojevskog ili majstora i margaritu od bulgakova

9. ja imam celu biblioteku u p[odrumu,trebao si da se javis,makaronce lolo

10. a da mi to utopimo?

11. ionako ce hladan krompir da ih ukrade

12. sacuvacemo 3 za rolanje

13. Čitam Alhemičara po treći put. Ta knjiga me uvek oduševi.

14. Čitam Alhemičara po treći put. Ta knjiga me uvek oduševi.

I meni je prejaka, vidi se da je stvarao pod uticajm Kočića

15. прочито парфем јутрос опет

16. Anri de Monterlan - Ubica je moj gospodar

17. Procitao Carobni Brijeg od Tomasa Mana. Sad se bacam na Necistu krv.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.