Koju knjigu trenutno čitaš?

1. zapisi mladog lekara od bulgakova

2. vid ga gorn iz gotik serijala, cao, ja sam milton

3. Lolo aj kar mela aj kar mela

4. Je l neko od vas čitao Lovac na jelene, meni došla pod ruku ali izgleda da nema veze sa filmom nego neki indijanci, pa me interesuje da nije kaki Pokahontas kurac, ako je ko Posljednji Mohikanac ili Hijavata ondak more

5. Артур Кларк: ''Први контакт'', занимљива научнофантастична књижица

6. sad citam Iščezla-Džilijen Flin.dobra je knjiga, moze da se kaze kvalitetna ali ima i komercijale.neke recenice mi se bas ne svidjaju, kao da su tu samo da bi se dopale citaocu a mene to nervira.u svakom slucaju vredi je procitati.dajte mi neko kvalitetno i ozbiljno delo

7. Tvoj nik me podsjeća na Nabokova. Ili lokvu.

8. sta ti pada na pamet..ok citacu nabokova deluje ok

9. Gorski vijenac.
    Šta ti znači nik?

10. to mozda procitam nekad u zivotu,inace nase pisce ne citam uopste.neki kazu da sam glup zbog toga ali ok.sto te toliko zanima moj nik?

11. sto te toliko zanima moj nik?

Dechko kad si sladak swako bi zheleo da zna twoj nik jer zwuchi tako posebno i asocira na nekog mnogo dobrog stranog pisca.

12. jel ovo kv za kraljevo?

13. jel ovo kv za kraljevo?

Ako jes onda je dosadno.
    EDIT: Ali ni vesnam nije mnogo zanimljivo.

14. sigurno je neka glupa skraćenica za, recimo, lazarević bojan kraljevo.

15. Ko, labokv, tako kul nik a da mu kv znači Kraljevo.
    Nema šanse.

U njegovom niku ima nešto posebno. Sada je idealan trenutak da i on to skonta.
    Sačekajmo da smisli pa da nam javi.

16. Towelie kao nadimak objasnjava.

17. O bože. Zašto se svi pitaju šta znači njegov nik, i zašto to sve ljude, počevši od vesnam, toliko mnogo interesuje. Šta tu ima!?

labokv
    sto te toliko zanima moj nik?

18. LABOKV -Lezbejska Asocijacija BOrkinja "Karaj Veru"
    oma sam provalio

19. šta je borkinja, kume? aj to malo bolje...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.