Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Kastaneda - Odvojena stvarnost

2. "Tvrđava" od Meše Selimovića, jubilarni 129. put...i još mi se nije dosadilo.

3. Коељов Алхемичар. Нећу да грешим душу, нисам прочитао још до краја, још неких 50 страна ми фали, али ако оно заслужује да уђе у Топ 100 икада, ја од сутра крећем да пишем књиге.

4. Коељов Алхемичар. Нећу да грешим душу, нисам прочитао још до краја, још неких 50 страна ми фали, али ако оно заслужује да уђе у Топ 100 икада, ја од сутра крећем да пишем књиге.

Murinjo, roditelju!

5. "Molitva 2" Vuk Draskovic

6. Божидар Мандић - Плави Маг.
    Књига о великом Гандору, епична је.

http://www.scribd.com/doc/51622535/Bozidar-Mandic-Plavi-Mag

7. Nikolas Sparks - Poslednja pesma
    Teri Pračet - Boja magije
    Gijom Muso - Zato što te volim

8. Dragiša Vasić, Crvene magle.

9. Trenutno citam Lovac u zitu od Selindzera.

Poslednje tri koje sam procitao su Zene od Bukovskog, 1984. i Zivotinjska farma, obe od Orvela. Sve su fenomenalne i preporucujem ih svima.

Sledece na spisku: Bludni sin od Bukovskog.

10. Како људи можете 3 књиге одједном да читате? Ја то не могу, погубим се скроз.

Бдв, читам од Пера Симића ''Тито-тајна века'', да ме не би више фарбали какав је био Тито. Документована је књига и занимљива је, прочитах пола синоћ.

Џерек Карнелијан

"Molitva 2" Vuk Draskovic

Какве су те његове књиге? Је л их вреди читати? Хвале га као писца, доста.

11. Какве су те његове књиге? Је л их вреди читати? Хвале га као писца, доста.

Jedinu njegovu knjigu koju sam pročitala je Doktor Aron i preporučujem.

12. Dzon Stark - Brodovi Rima

13. trenutno ne citam nista al sam sad zavrsio KOLIBA Wiliam P. Young a s obzirom da ja ne citam skoro nista morao sam ovu knjigu da preporucim ovdee znaci obavezno procitati knjiga je vezana za odnos izmedju covjeka i Boga! i mnogo je jaakaa ja kad vam kazem osoba koja je u zivotu procitala 3 4 knjige i to Guliverova putovanja i Harry Pottera ovo mi
    je prva "ozbiljna" knjiga :D

14. Ildefonso Falkones - Fatimina ruka

15. Puškin - Cigani

16. Мој актуелни ћитап је ,,Последња жеља''.

17. Svet bez kraja-Ken Folet

18. Ne citam, citaju samo picke i studenti...

19. Зна Мурињо
    Коељов Алхемичар. Нећу да грешим душу, нисам прочитао још до краја, још неких 50 страна ми фали, али ако оно заслужује да уђе у Топ 100 икада, ја од сутра крећем да пишем књиге.

Koeljo seronja!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.