Ja ne čitam. Ne čitam, jer znam da bi me čitanje u tolikoj meri oplemenilo da bi me na kraju navelo da smatram da su homoseksualci normalni ljudi. A to ne bi bilo normalno. A i ono, nemam vremena.
I ne preporučujem, hrišćani su licimuri i cela njihova apologetika ljubavi i praštanja je dimna zavesa dok god veruju da pakao postoji i da postoje ljudi koji ga zaslužuju. I svaki hrišćanin pojedinačno je zao, kao i musliman, kao i judaist, ako misli da bilo ko zaslužuje fizički bol do kraja večnosti.
Ако је неко читао Клајва Баркера и књигу Игра проклетства, нек ми каже да ли је вреди купити ? Пошто сам чуо да је баш, баш добра, али ништа без консултације са Вукајлијашима :)
I ja sam čuo da je Barekr odličan. I King ga hvali. Ako si fan Stivena Kinga verujem da ćeš uživati i uz knjige Ričarda Metisona. Što se tiče knjige koju trenutno čitam na red je došlo Pekićevo Besnilo.
Ja ne čitam. Ne čitam, jer znam da bi me čitanje u tolikoj meri oplemenilo da bi me na kraju navelo da smatram da su homoseksualci normalni ljudi. A to ne bi bilo normalno. A i ono, nemam vremena.
Читам мангу, књиге су смориле.
Кундера - Идентитет.
Јебена препорука.
Bibliju. Pročitala već par puta, al to mi domaći, pa ću opet. Lolo.
Треба да читам јебеног Хомера за факс, али нешто ми пуца курац да се јебавам тиме, дај баците негде линк где има препричана Илијада и Одисеја.
Епска фантастика о праисторији
Деца Земље у праскозорје човечанства
Прва књига-Племе пећинског медведа
Друга књига-Долина коња
Трећа књига-Ловци на мамуте
Четврта књига-Равнице повратка
Пета књига-Камена склоништа
Шеста књига-Земља осликаних пећина
I ne preporučujem, hrišćani su licimuri i cela njihova apologetika ljubavi i praštanja je dimna zavesa dok god veruju da pakao postoji i da postoje ljudi koji ga zaslužuju. I svaki hrišćanin pojedinačno je zao, kao i musliman, kao i judaist, ako misli da bilo ko zaslužuje fizički bol do kraja večnosti.
http://www.maturskiradovi.net/forum/Thread-ilijada-prepricano-ukratko
Brate, ubaci na gugl ilijada lektira, nije teško. Imas gomilu, ali zaista silesiju tih abrežea na netu.
Tačno,ima na svakom internet ćošku,pogotovo Ilijada i Odiseja.
Upravo. Meni je veći problem što nema na srpskom cela ilijada ili odiseja, ili na engleskom, ali sa dobrim prevodom.
Стивен Кинг, Упориште. Болесно добра књига, топло препоручујем.
Ако је неко читао Клајва Баркера и књигу Игра проклетства, нек ми каже да ли је вреди купити ? Пошто сам чуо да је баш, баш добра, али ништа без консултације са Вукајлијашима :)
I ja sam čuo da je Barekr odličan. I King ga hvali. Ako si fan Stivena Kinga verujem da ćeš uživati i uz knjige Ričarda Metisona. Što se tiče knjige koju trenutno čitam na red je došlo Pekićevo Besnilo.
Мистерија пасијанса, Јустејн Гордер.
Najveći zlotvori žene, Šeli Klajn
upravo procitala Lovca na zmajeve, odlicna.
Filozofija zla, Laš Svensen.
Dukatliju Andrea Žida, Podrumi Vatikana.
Михајло Марковић - "Филозофија Хераклита Мрачног", узо данас за 300 динара лолол