Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Варнер мани се филозовије, зар ти није довољна литература са факса ?!

2. Provincija, Nelson De Mil. Kao američki veteran se vraća u vijetnam posle 30 godina da istraži nešto.. I licimur je. Žalije mu je svojih 58 hiljada, no milion tnamaca koje su rokili. Mada se možda do kraja malo promijeni to, ebem ih.. Mada je fino napisana. Čitka, onako..

3. H.G. Wells - The time machine
    Odavno sam batalio biblioteku, a i komp mi crk'o, pa ne mogu ni e-knjige da čitam. Onda sam izvalio project Gutenberg, i sad čitam knjige na mobilnom.

4. Михајло Марковић - "Филозофија Хераклита Мрачног", узо данас за 300 динара лолол

Idi, bre, Warnere, crko od smeha... Mislio si valjda Miroslav Marković? Zamišljam praksisovca i julovca kako piše o Heraklitu, hehe... Doduše, možda bi i imao da zucne neku, kao, preteča dijalektike, borba suprotnosti, ovo ono.

5. Idi, bre, Warnere, crko od smeha... Mislio si valjda Miroslav Marković? Zamišljam praksisovca i julovca kako piše o Heraklitu, hehe... Doduše, možda bi i imao da zucne neku, kao, preteča dijalektike, borba suprotnosti, ovo ono.

:)))
    По узору на друга Лењина.
    Мирослав, јашта. Михајло ми у глави, убише ме с логиком ових дана, сунац му јебем. Што је најгрђе, тај јуловац је заиста један од највећих филозофа које смо икад имали, тешка срца кажем.

Али ова Мирослављева о Хераклићи је стварно генијална, важи за један од најбољих приступа Хераклиту у читавој филозофији. На пола сам тек, али сам одушевљен.

6. Antoni de Melo- Budjenje

7. Efraim Kišon-"Kišon za gurmane", a sledeća je "Kišon za zaljubljene".

8. dobro me podseti, gogo, meni ovo doba godine za kišona...kad zahladni ja se tako branim od depresije, obožavam da ga čitam.

9. A eto,ja sam ga čitala kao jako mlada i nisam ga razumela.Od tada sam napravila dugu pauzu,pa sad uzela da čitam.I odličan je! :)

10. ja sam posle srednje škole čitala " nema nafte mojsije" i " kita boli more"...i zaljubih se nepovratno u sve što napiše...

11. O grehu, patnji, nadi i istinskom putu - Kafka

12. Ako neko ima "Kad je Niče plakao" u pdf verziji neka mi pusti pvt,pošto na netu ne nalazim.

13. Autobiografija Josifa Staljina.

14. Оскар Вајлд- Слика Доријана Греја

15. Свијето писмо - Свијети Оци

16. Зеницу Света од Роберта Џордана.

17. Nostradamus, Jehovine svedoke, Sveto pismo, Zodijak... Šta ne čitam...:D

18. Импресиван мултитаскинг.

19. Džin Volf - "Senka mučitelja" prva knjiga u seriji "knjiga novog sunca"
    Samo što sam uz'o, čuo da je dobra, pa da vidimo.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.