Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Па ти љаксе имаш да се начиташ...
Ljakse, nisam citao stvarno. Nisam mnogo nasih pisaca citao, mozda svega desetak. A on mi je nekako odbojan, iz nepoznatih razloga....Znas kao ono kad ti se ne svidja faca nekog glumca pa ti se ne gleda njegov film. Jako glup i povrsan razlog, ali tako je.
Procitacu ga, verujem da vredi cim je toliiko zastupljen.
Zajebi njegov izgled, možda deluje ... tako i tako. Samo pročitaj nešto, pa ćeš videti da je izvanredan. Pročitaj Kinesko pismo.
Juce zavrsio Staljinijadu, sad citam Intervju sa vampirom
ПОЧо даанас неку књугу од Никлаја а зове се нешто Мисли о добру и злу.
Не препоручујем
"Парфем".
Јебо ме да ме јебо, и ја јебо њега у чмар и у пичку, ко ме наговори да читам јебеног Хесеа, Нарцис и јебени мали педер Златоусти.
По свим хвалоспевима које сам чуо о тој њушки нисам очекивао 150 страна чемера, смора, убијање жеље за животом и читањем, надрифилозофије кроз патетику. Класично ГОМНО за емо тинејџерке. Препоручите ми нешто до јаја, или испуњујуће или занимљиво, молим вас.
Čitaj Markesa ako nisi gadljiv na incest, krv i slično. Meni uvijek ubije dosadu.
:)
Неколико пута већ
Гроувинг пејнс оф Адријан Мол
Uuu, kako si kul, podaj mi svoje sjeme.
Basarin "Mein Kampf".
Fenomenalno!
Šta tu ima da se čita? :)
ja citam 1984, orvel je kul.
Don Kihot, 2. put. Koliko je volim.
Don Kihot, 2. put. Koliko je volim.
zezas. citao sam ga prije 5 godina recimo, stigao do 40 i neke stranice cini mi se i bacio ga, mislim kihota, mislim knjigu, bas me je smorio.
Cudo, nikad do sada nisam cula da je nekoga smorila...
Rable - Gargantua & Pantagruel
Ken Folet Stubovi Zemlje, kvalitetno, preporučam, sicerely!
Pročitala Čekajući Godoa i prvi put mi nije jasno jedno delo. Sve lektire pre te su bile savršene (Stranac posebno), ali ovo...
Sutra imam dvočas, ima da smorim srpkinju, pošto sve kapiram, ali lik Pocoa nikako.
I uzela sam konačno Clockwork orange na engleskom, pošto je srpska verzija sranje i gubi smisao kad se izgubi ruski sleng.
Idiot, od Dostojevskog.