Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jedna ugašena zvezda - Lazar Komarčić. Inače, reč je o prvom domaćem sf romanu. Da li je neko ovde čitao Neuromansera od Vilijema Gibsona?
Чича Горио од Балзака, мада читам зато што ми је то сад лектира. Није лоше.
Мени то било срање брате. Не знам што, али срање ми се чинило баш кацам чито. То се беше у првој години ради? Јелде?
Прва леди Четерли, добра је, ноћас ћу да је свршим
Не знам, Мурињо, ја то радим у другој. Мислим смарало је на почетку, сад и није лоше с обзиром да ме све лектире смарају.
хахаха +1
"Osnove digitalnih racunara" Novica Nosovic
Blago tebi ako ti je to lektira. Ja sam isto druga godina i čitamo Anu Karenjinu, dve knjige po oko 300 strana. Užas jedan. :)
I meni zadato da čitam Anu Karenjinu .. ali nemam nameru da počinjem :D
Nisam ni ja počela. Pokušavam da se nateram nekako, al' ne ide. :)
А ја треба и Карењину и Чичу и Ревизора, ал нисам почео још, додуше тек за месец дана радимо то. Гледао сам филм Карењина пре неки дан и лош је, тако ми каже баба и кева, да не подсећа на књигу ал она глумица нека Софија на М, није лоша, лепа жена. . .
Nekoliko puta sam uzeo u ruke odlučan da je pročitam .. ali otvorim prvu stranu, ta odlučnost jednostavno isčezne .. I ja vratim knjigu na mesto, čekajući drugi dan u nadi da ću konačno početi sa čitanjem :)
Ako sve to pročitaš, vodim te na ručak! :D
Ja zaboravila da gledam, gledali su neki iz mog razreda. I isto kažu da je loš. :)
Ma pročitaću ja to nekako, samo da se nateram. :)
ne znam šta mi bi danas da uzmem od koleginice knjigu grabljivica da vidim baš kakva je..znači, koje govno od knjige, daleko gore nego što sam mislila...
nikome ne preporučujem. nikada.
А ја сам кренуо да читам ону од оне Хрватице и један наслов из садржаја се буквално зове: ПИШТОЉ УПЕРЕН У ПИЧКУ
ovo pročitajte, na moj predlog...
Кад завршим ову, пошто те ценим :Д
Ја имам после Горија Ревизора и Карењину. И све то радимо за месец дана.
''Највећи трговац на свијету'' - Ог Мандино.
The Dark Lady of the Sonnets - Shaw
Knjiga je neverovatna, još malo mi je ostalo.
1984. - Orvel