Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ja ne čitam
ja čitujem!
+1312
Nažalost, ništa.
А ја сад сконтах да си ти заправо отворио ову тему. Просветљење. :)
Slabo čitam knjige, čitao sam u osnovnu, onda posle srednje nekolko autobiografija rok muzičara i 7-8 knjiga, a slabo čitam iz razloga što brzo čitam, bukvalno letim očima preko slova, nekako ne mogu da se skoncetrišem na knjigu no gledam da je što prije završim, zato ako već uzmem da čitam knjigu gledam da je to neka zanimljiva ili da su neke kratke priče u pitanju. Zato novina čitam, osim Politikinog zabavnika, eno mi se više od 10 zadnjih brojeva nagomilalo ispod kreveta, crnjak mi nešto da ih pročitam.
Хм. Скоро скапирах да ми је то мана.
Владимир Пиштало - Тесла, портрет међу маскама
Свиђа ми се, али тек сам почела.
Тренутно једну "Лаганица А-Мол"(што би мој брат БМК рек'о), нако лепу за дочек. Тихомир Бурзановић- Књига о Благоју Јововићу илити Два метка за Павелића. Препоручујем.
,,karijera,, Bernard Shaw..malo je teza za citanje,super knjiga
'Ајде ви паметни људи што читате књиге да ми кажете је л' Мајн Кампф ваља.(ко је прочитао наравнололо)
Занима ме мање- више, а лако могу да је набавим.
Anja Karenjina .. Treba mi za školuuu ;(
"Avanture nevaljale devojčice" , možete misliti kakva je knjiga. Ima na Laguna.rs da se uzme. DObra je knjiga
Ja sam pročitao majn kampf od BASARE, mnogo je dobra knjiga
Kao leži u bolnici sa nekim otkačenim likovima a knjiga je ustvari NJEGOVA BORBA protiv fašizma u Srbiji
"Hrana ljubavi" -Martin Suter.
Архангелск- Роберт Херис
Kakvi su utisci onih koji su procitali Majstora i Margaritu? Interesu je me kakva je knjiga posto planiram da je procitam.
Ljudi, ja bih uzeo lovac u raži, čujem da je knjiga klasik i baš za moj uzrast (16 ljeta)
Мени су сви препоручивали да прочитам кажу да је јако интересантна.
Вруће панталоне - Меги Олдерсон, мњах, није нешто посебно. Пре ње читала, Само буди овде - Гијом Мусо, феноменална, као и све његове.
Čitala sam je, meni se ne sviđa
dostojevski zločin i kazna, odužih je već mesec dana :/
После књига "Врли Нови Свет" и "1984" узео сам да читам "Фаренхајт 451" чисто да употпуним те три антиутопијске или дистопијске књиге.