Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Kakvi su utisci Romario?

2. Knjiga je odlična. I preporučio bi svakome ko još uvijek nije pročitao ovo vrhunsko djelo!
    http://goo.gl/C3UEq

3. Ja sad citam od Daglasa Prestona i Linkolna Cajlda - Mrtva priroda sa vranama. I nisam prezadovoljan.
    Prije par dana procitao Alhemicara(drugi put), a namjeravam da procitam Petu Goru i Dnevnik Jednog Carobnjaka(vec jesam jednom) narednih dana.. od Koelja takodje.

4. Počinjem sa čitanjem Moje borbe, ošišao sam se i mentalno pripremio.

5. krypt pročitaj veronika je odlučila da umre i zahir. najbolje njegove po mom skromnom mišljenju.

6. http://www.laguna.rs/v1443_vest_simeonov_pecat_novi_roman_vanje_bulica_u_prodaji_od_20_januara_laguna.html
    Је л' зна неко каква је књига, размишљам да је узмем?

7. krypt pročitaj veronika je odlučila da umre i zahir. najbolje njegove po mom skromnom mišljenju.

Veroniku procitao. Zahir nisam ali namjeravam, jer sam se nameracio da procitam sve njegovo sto mogu nabaviti. :)

8. Ноћ ђенерала - Вук Драшковић

9. Дружба Пере Квржице - Неки Хрват

10. Dovatio prvu igru prestola. Kul je.

11. Јебе серијал, Хујо. Сећам се да ме је сестра натерала да прочитам још 2003, мислио сам да је неко жешће епско голо говно... И онда сам се навукао и јбг.

12. Uzgred, kad je vec ovakva tema, zna li neko ima li knjige Vreme smrti -Dobrica Cosic negde na netu u elektronskom obliku?

13. Uzgred, kad je vec ovakva tema, zna li neko ima li knjige Vreme smrti -Dobrica Cosic negde na netu u elektronskom obliku?

ја то имам кући :) смор књига.

14. Smor knjiga? Molim te, reci da se šališ. :)

15. Smor knjiga? Molim te, reci da se šališ. :)

Мртав озбиљан. Ево сад читам Чича Гориа који је смор сморова али оно је фул смор :)

16. O, Bože. Pa ne zna se koja je bolja od te dvije. :) Jesi u srednjoj? :)

17. Деветар Цокулић
    Јесам

Za jedno 10ak godina, ako ih budeš tad čitao, ćeš biti oduševljen njima, paz' šta ti kažem. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.