U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
За једно 10ак година ко зна дал' ћу бити жив.
И немој мислити ако сам средњошколац да ме боли курац за књиге. Читао сам и комплекснија дјела од ових, и боља су :)
Једноставно глупи романи, чича горио смори, знам да је све јебено, али смори :)
Kabalu
Pročitah od Maria š`o je Puco - Porodicu, a saću opet neku njegovu. Eno je u kujni, ne da mi se ići vidjeti naslov. Nešto o Kenedijevima, kurac palac.
Vjerujem ja da si ti čitao, al' takve stvari ne možeš izgovarati. Roman može da ti se ne sviđa, al' da je glup - nije. Pogotovo "Vreme smrti". Jbg, to su previše teške riječi za takva djela. Ako hoćeš da naglasiš da ti se nije dopao, moraš to na književni način izraziti, upravo zbog toga što čitaš ta kompleksnija djela i imaš kol'ko-tol'ko obrazovanje. ;D
Па гад је нешта глупо онда је глупо. Очекују да дају дјеци у основној школи (7 разреду ја мислим) роман од јебеног Ћосића, и то не почетак романа него већ при крају :)
U osnovnoj se rade Koreni, što je nekih 150ak strana i prvi dio Vremena smrti, što realno nije puno. :)
Нисмо радили корене него одмах на читаво време смрти.
E, to je onda do škole. Koreni su prvi dio Vremena smrti, ne može se bez toga.
"Molitva za Ovena Minija", Dž. Irving
Drugi put Aristofanove Žabe. Zanimljiviji mi je futnot od samoga dela i pročitala sam dosta zanimljivih stvari, tipa da su Stari Grci verovali da je postojalo jezero govana u paklu rezervisano za velike grešnike.
Modernu teoriju drame Mirjane Miočinović, Izabrane pesme Jovana Jovanovića Zmaja- Slavko Gordić, Psihopatologija svakodnevnog života - Frojd, Reči- Sartr, Odbrana Sokratova- Platon
U, ovo se ja kanim već danima(:
Ja krenuo ponovo Herbertovu "Dinu" da citam. Sci-FI klasik,preporucio bih svima koje interesuje taj zanr.
Ја скино данас, сутра штампам.
Иначе, тренутно ме фасцинира
http://www.b92.net/news/pics/2011/12/846117004ef0417f04444008241175_orig.jpg
Пасуљчић кобјаснио антиматерију!
Добра је Апологија, ал ако оћете да вас Платон одушеви, прочитајте Гозбу.
Čiča Gorio.
Lektira jebi ga
"Илустрована историја Срба 1"
Владимир Ћоровић
"Zajedno sami"
U pičku materinu je dobra! :D
Оноре де БАЛЗАК
Чича Горио
Realno vidim da je tema skoro ozivljena, ali moram da sa zakasnjenjem dodam da je Cica Gorio meni barem bila dobra knjiga i da nema sanse da je glupa.
Trenutno citam(opet) Apijanove Rimske gradjanske ratove.