Koju knjigu trenutno čitaš?

1. "Ja i Ti" italijanskog autora Nikola Amanitija

2. "Suva Giljotina" od Renea Belbenoa...Biografska priča o bežaniji iz zatvora u Francuskoj Gvajani.

3. ''Мајстор и Маргарита''. Мало је рећи да сам одушевљен, обавезно ћу наћи још дјела Булгакова кад ову прочитам.

4. Nije nego si ti necivilizovan i zaostao.
    Da ne skrecem sa teme juce sam za dan enders game procitao malo da se otrgnem od istorije.

5. Nije nego si ti necivilizovan i zaostao.

AL si mi ga šukno, onako profesorski.
    al tako mi i treba kace kačim svas obrazovani.

6. Točkovi strave od Svena Hasela. Nemačka verzija srpske trilogije od Stevana Jakovljevića

7. Ми, наркомани. Вељко Петрановић. Одлична књига. :)

8. Obligaciono pravo - Oliver Antic

9. Obligaciono pravo - Oliver Antic

Mučenje.

10. Revizor- Gogolj ... lagana za čitanje :)

11. aj preporučite mi nešto avanturistički za čitanje ?

12. Ako hoces avanturizam idi na ono turu ispod Beograda xD, ali ako ti se bas cita nesto ja odavno nisam citao tako dobro odradjenu knjigu sto se avanture tice kao sto je Poslednja legija od Valerija Masima Manfredija.
    Inace da ne skrecem sa teme citam Herodotovu istoriju trenutno.

13. Ovo
    Avantura je pronaći nešto kvalitetno.

14. Ovo
    Avantura je pronaći nešto kvalitetno.

Ha , ha. Vrlo duhovita doskočica našeg šaljivdzije.

Poslednja legija od Valerija Masima Manfredija.
    Inace da ne skrecem sa teme citam Herodotovu istoriju trenutno.

Evo sad sam malo guglao i mogu ti reć' da djeluje zanimljivo , sjutra ima da pokupim iz biblioteke , torima. Hvala :)

15. http://www.laguna.rs/_img/nagigraa/duge-noci-crne-zastave.jpg

Imam popust u laguni pa me koštala 600 dinara , tek sam počeo da čitam

Kaže mi čovek da u knjižari "DELFI" ima jeftinije ali nisam proveravao

jer naručujem preko neta

16. Blaga Žurić - Uramljeno nebom

17. http://simania.co.il/bookimages/covers61/611673.jpg

"Када овако споља посматрам свој живот он не изгледа богзна како срећан. Али , и поред свих заблуда , још мање смем да га сматрам несретним. Уосталом , сасвим је лудо тако испитивати шта је срећа а шта несрећа , јер ми се чини да бих све несрећне дане свог живота теже дао неголи све ведре. Ако је у животу једног човека главно то да се оно што не неумитно прими свјесно , да се добро и зло испробају до дна , и да се поред спољне освоји и унутрашња , својственија , не случајна судбина , онда мој живот није био ни сиромашан ни рђав. Ако је спољна судбина неумитна и од богова досуђена , прешла преко мене и преко свих других , мој унутрашњи удес , за који мислим да одговорност преузимам ја сам , нило је ипак моје сопствено дјело чије сласти или горчине припадају само мени."

Прочитајте Хесеову Гертруду и нећете се зајебати.

18. Realno, ne možeš da se zajebeš ako uzmeš da čitaš Hesea.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.