Koju knjigu trenutno čitaš?

1. sjutra ima da pokupim iz biblioteke , torima.
    Hvala :)

Nema da je pokupiš, ja sam prepišao ceo grad i na kraju je kupio za 1600 dinara. I čitaj je kao skup priča, nebitan je redosled. Mnogo je kul stvar. Svidela mi se. Još se tada videlo da Grci nisu sasvim čisti sa mozgom. Sve preporuke.

2. "Autostoperski vodic kroz galaksiju" Daglas Adams

Ipak mi se film vise svidja, knjiga je pomalo dosadnjikava.

3. Knjiga je bila kultno štivo na PMF-u u NS devedesetih...

Ja čitam Letopise Tomasa Kovenanta, Nevernika od Stivena Donaldsona... po ko zna koji put...

4. 7000 дана у Сибиру, узела из библиотеке, баш ме заинтересовала и нешто фали 15 страница. Има да се манем библиотеке, ово ми се већ 4-5. пут дешава...

5. šta fali, dosta ti je i 6985 dana u Sibiru ;)

6. Хахах, па тако нешто и дође, страна - дан. Рука ми отпала док сам књигу довукла кући, а људи око мене само што се нису крстили. :)

7. Браћа Карамазови
    Него, нешто сам друго хтео. Која је фора у оној Кроткој? Што се убила баш кад јој све лепо кренуло, ја то не разумем?

8. "Kola Brenjon" od Romena Rolana... Skroz dobra knjiga.

9. Kosingas od Aleksandra Tesica. Lik je prevodilac na RTS-u, a putovao je po celoj srbiji i skupljao nase obicaje i odna ih stavio u 3 knjige u kojima opisuje dogadjaje Gavrila, monaha koji se razocarao u crkvu i postao Kosingas, ratnik sa zadatkom da unisti sile zla. Gavrilu je receno da treba da pronadje Marka Kraljevica i poduci ga da bude novi Kosingas, da bi zajedno putovali srbijom i ubijali cudovista iz nase mitologije. Sve ovo se desava uporedo sa bojem na Kosovu, u kome je kosingasima zabranjeno da ucestvuju jer nemaju pravo da se mesaju u ljudske sukobe.

10. Čojstvo i Junaštvo - M. Miljanov

11. Lukrecija Bordžija, isorijski roman iz serijala Vladarice. Elem, u knjizi se ne zna ko koga jebe, boleščina teška, ali je onako sve fino upakovano i zanimljivo, preporučujem.

12. Lukrecija Bordžija, isorijski roman iz serijala Vladarice. Elem, u knjizi se ne zna ko koga jebe, boleščina teška, ali je onako sve fino upakovano i zanimljivo, preporučujem.

Читала сам ово пре пар година. И још је само део о Катарини II било могуће наћи у библиотеци. Је л' боља ситуација у вас?

13. Velimir Radević-Mjesećarenje na Suncu

14. Hipnos, ima svaka, ja sam zasad čitala Lukreciju i Nefertiti koja je takođe dobra.

A trenutno čitam "Noćna straža", od nekog ruskog palamudatora, Sergeja Lukjanjenka (valjda izuzetno poznat i cenjen pisac)... Pokušaj naučnofantastičnog romana, prenategnuta i nepovezana priča i nadasve dosadno, ali završiću je kad sam već počela, možda se desi nešto zanimljivo do kraja...

15. Nebitna, imaš i filmove Noćna straža i Dnevna straža - ruski SF se jako teško čita ali je odličan ako se upustiš. Mora više da se razmišlja nego kod amera. Ovo ti je ruska varijanta kombinacije Gorštaka i Podzemnog sveta... (ma kako to čudno zvučalo)

16. averoes ibn rušd, 'nesuvislost nesuvislosti'

ubijte me.

17. Lorens Darel - Crna knjiga

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.