Bruce, meni samo sedmi deo izgleda isforsirano i prenatrpano. Ostalo je super, osim kad Sirijus umre, zašto je morao da umre? :šmrc:
Nego ima li ovde neka tema o HP-u, sad mi se naklapa o tome :)
Vidim da se priča o Hariju, e, evo mene brzinom svetlosti!
Po meni su knjige jedno milion puta bolje nego filmovi, jer su sve bitno u filmovima prekratili.. Posebno u šestom nastavku, ja sam se baš razočarala kad sam pogledala, tako da, čitajte knjige, ne gledajte filmiće! :)
Bruce, imam osećaj da ti nečiju zaluđenost Harijem Poterom posmatraš kao što ja posmatram fanove Ratova zvezda. Mislim, jasno mi je o čemu se radi, ali ne shvatam kako je ljudima to toliko zanimljivo :)
A Sirijus nije trebalo da umre, on je bio najkulji i u isto vreme najtragičniji lik, moj omiljeni :)
Meni je Hermiona baš najiritantnija u dominirajućem trojcu likova. Ja cenim Freda i Džordža, Hagrida, Sirijusa, simpatišem Snejpa i Nimfadoru Tonks... I meni je bilo sto puta tužnije kad je umro Sirijus nego kad je umro Dambldor, mislim lik je ionako bio star :)
Snejpa?! Koliko ja njega ne podnosim, uhh. A sa ostalim se slažemo uglavnom. Osim ovog za Dambldora, jer je posle nekako postalo dosadno, lepše bi bilo da su i dalje bili u Hogvortsu, nego što su jurili Voldemorta po šumama i gorama. lolo
Da ne smaramo ljude više, završavam ćaskanje. Dobro je da ima još neko da gotivi Harija osim Smo i mene. :)
Da sam ja bio Snejp, Hari bi bio moj sin. Jebešga, očigledno najmoćniji od svih osim Dambldora (a verovatno i od njega) dozvolio prosečnoj zlici da mu gospodari? Ma daaaaaaj, možda smo sisali vesla, ali čamce gutali nismo....
Читајте ЈЕванђеље, најбоље штиво.
"Jadi kneza Šternenhoha", pisac je izvesni Ladislav Klima. Groteskni romaneto.
Bruce, meni samo sedmi deo izgleda isforsirano i prenatrpano. Ostalo je super, osim kad Sirijus umre, zašto je morao da umre? :šmrc:
Nego ima li ovde neka tema o HP-u, sad mi se naklapa o tome :)
"Златна Грана", писац Џејмс Фрејзер. За све љубитеље митологије, неизоставно штиво које морате прочитати.
Уосталом, ево линк за скидање, па кога не мрзи, нека баци поглед.
http://www.4shared.com/document/YEC8hc5E/Dzejms_Dzordz_Frejzer_-_Zlatna.html
Ne znam ima li tema, Sirijus je morao da umre jer, realno, šta bi Hari sa njim kad se oženi? ;)
A i u filmu bolje izgleda kad se Hari sveti zbog nečeg friškog, OK za roditelje, ali taj bol je preslab kad ih on i ne pamti...
Vidim da se priča o Hariju, e, evo mene brzinom svetlosti!
Po meni su knjige jedno milion puta bolje nego filmovi, jer su sve bitno u filmovima prekratili.. Posebno u šestom nastavku, ja sam se baš razočarala kad sam pogledala, tako da, čitajte knjige, ne gledajte filmiće! :)
Bruce, imam osećaj da ti nečiju zaluđenost Harijem Poterom posmatraš kao što ja posmatram fanove Ratova zvezda. Mislim, jasno mi je o čemu se radi, ali ne shvatam kako je ljudima to toliko zanimljivo :)
A Sirijus nije trebalo da umre, on je bio najkulji i u isto vreme najtragičniji lik, moj omiljeni :)
Gogolj - Večeri u seocetu kraj Dikanjke
U stvari, citam sva sabrana dela od Gogolja, ali trenutno sam na tome...
Mesečka, šta dobijam ako pogodim koji je tvoj omiljeni lik? :)
Hahahah, misliš da znaš? Ajd da čujem :)
Ja mislim da je Nevil :)
Pa Remus, ukazala si mu čast da ti bude nick na Vukajliji :)
Ево га наш најбољи обећавајући аутор у успону, ДЈџамија.
Хахахах, Ремус.. А јест' занимљив, мада није он. Кад бих морала да издвајам, рекла бих Хермиона, јер је слична мени отприлике, штребамо и она и ја. :)
Јок море, он и онај његов жабац, комедија. :)
Meni je Hermiona baš najiritantnija u dominirajućem trojcu likova. Ja cenim Freda i Džordža, Hagrida, Sirijusa, simpatišem Snejpa i Nimfadoru Tonks... I meni je bilo sto puta tužnije kad je umro Sirijus nego kad je umro Dambldor, mislim lik je ionako bio star :)
E onda je Luda Dobroljubova :)
Ако мислите на дрвосјечу Сиријус Сема, он је доста ОКЕЈ!
Snejpa?! Koliko ja njega ne podnosim, uhh. A sa ostalim se slažemo uglavnom. Osim ovog za Dambldora, jer je posle nekako postalo dosadno, lepše bi bilo da su i dalje bili u Hogvortsu, nego što su jurili Voldemorta po šumama i gorama. lolo
Da ne smaramo ljude više, završavam ćaskanje. Dobro je da ima još neko da gotivi Harija osim Smo i mene. :)
Da sam ja bio Snejp, Hari bi bio moj sin. Jebešga, očigledno najmoćniji od svih osim Dambldora (a verovatno i od njega) dozvolio prosečnoj zlici da mu gospodari? Ma daaaaaaj, možda smo sisali vesla, ali čamce gutali nismo....