Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Читајте ЈЕванђеље, најбоље штиво.

2. "Jadi kneza Šternenhoha", pisac je izvesni Ladislav Klima. Groteskni romaneto.

3. Bruce, meni samo sedmi deo izgleda isforsirano i prenatrpano. Ostalo je super, osim kad Sirijus umre, zašto je morao da umre? :šmrc:
    Nego ima li ovde neka tema o HP-u, sad mi se naklapa o tome :)

4. "Златна Грана", писац Џејмс Фрејзер. За све љубитеље митологије, неизоставно штиво које морате прочитати.

Уосталом, ево линк за скидање, па кога не мрзи, нека баци поглед.
    http://www.4shared.com/document/YEC8hc5E/Dzejms_Dzordz_Frejzer_-_Zlatna.html

5. Ne znam ima li tema, Sirijus je morao da umre jer, realno, šta bi Hari sa njim kad se oženi? ;)

A i u filmu bolje izgleda kad se Hari sveti zbog nečeg friškog, OK za roditelje, ali taj bol je preslab kad ih on i ne pamti...

6. Vidim da se priča o Hariju, e, evo mene brzinom svetlosti!
    Po meni su knjige jedno milion puta bolje nego filmovi, jer su sve bitno u filmovima prekratili.. Posebno u šestom nastavku, ja sam se baš razočarala kad sam pogledala, tako da, čitajte knjige, ne gledajte filmiće! :)

7. Bruce, imam osećaj da ti nečiju zaluđenost Harijem Poterom posmatraš kao što ja posmatram fanove Ratova zvezda. Mislim, jasno mi je o čemu se radi, ali ne shvatam kako je ljudima to toliko zanimljivo :)
    A Sirijus nije trebalo da umre, on je bio najkulji i u isto vreme najtragičniji lik, moj omiljeni :)

8. Gogolj - Večeri u seocetu kraj Dikanjke

9. U stvari, citam sva sabrana dela od Gogolja, ali trenutno sam na tome...

10. Mesečka, šta dobijam ako pogodim koji je tvoj omiljeni lik? :)

11. Hahahah, misliš da znaš? Ajd da čujem :)

12. Ja mislim da je Nevil :)

13. Pa Remus, ukazala si mu čast da ti bude nick na Vukajliji :)

14. Ево га наш најбољи обећавајући аутор у успону, ДЈџамија.

15. Pa Remus, ukazala si mu čast da ti bude nick na Vukajliji :)

Хахахах, Ремус.. А јест' занимљив, мада није он. Кад бих морала да издвајам, рекла бих Хермиона, јер је слична мени отприлике, штребамо и она и ја. :)

Ja mislim da je Nevil :)

Јок море, он и онај његов жабац, комедија. :)

16. Meni je Hermiona baš najiritantnija u dominirajućem trojcu likova. Ja cenim Freda i Džordža, Hagrida, Sirijusa, simpatišem Snejpa i Nimfadoru Tonks... I meni je bilo sto puta tužnije kad je umro Sirijus nego kad je umro Dambldor, mislim lik je ionako bio star :)

17. Јок море, он и онај његов жабац, комедија. :)

E onda je Luda Dobroljubova :)

18. Ако мислите на дрвосјечу Сиријус Сема, он је доста ОКЕЈ!

19. simpatišem Snejpa

Snejpa?! Koliko ja njega ne podnosim, uhh. A sa ostalim se slažemo uglavnom. Osim ovog za Dambldora, jer je posle nekako postalo dosadno, lepše bi bilo da su i dalje bili u Hogvortsu, nego što su jurili Voldemorta po šumama i gorama. lolo
    Da ne smaramo ljude više, završavam ćaskanje. Dobro je da ima još neko da gotivi Harija osim Smo i mene. :)

20. Da sam ja bio Snejp, Hari bi bio moj sin. Jebešga, očigledno najmoćniji od svih osim Dambldora (a verovatno i od njega) dozvolio prosečnoj zlici da mu gospodari? Ma daaaaaaj, možda smo sisali vesla, ali čamce gutali nismo....

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.