Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Е, кад доживех овде причу о Харију, све видех... :)
Узми "Виј", ако већ ниси. Трве хорор.
Za c60 mani se Harija Potera, nije dobra koliko Mesečka hoće da ti je proda. Čitaj Autostoperski vodič kroz galaksiju, najbolja SF knjiga ikad napisana. A epska gospodar prstenova klasika.
Nedavno sam nabavio 6 zbirki tematski raspoređenih kratkih priča od Andrića.
- Priče o malim ljudima i osobenjacima
- Beogradske priče
- Sarajevske priče
- Turske priče
- Priče o selu
- Priče o moru
Preporučujem ovo. Je li neko možda čitao neke od ovih priča?
Ваљда је ово најбоља тема за злоупотребити.
Зна неко за неке добре сајтове/форуме где објављују линкове за скидање књига? Или ако неко зна гди се може наћи база података са покојне Гигапедие/Library.nu, још боље. Ако то уопште постоји. Откад је било оно срање са Сопом/Пипом немош више ништа од књига наћи на нету.
Имаш на Рапидсербиа књига. Мораш бити регистрован да би вид'о линкове.
RapidSerbia.
Сад, ако те не мрзи дизлисташ 410 страница подфорума "библиотека" у недостатку срч енџина, онда је то права ствар за тебе. :)
Мислио сам на оне на енглеском. Ово што тражим нема ни у тој варијанти.
Šamanizam i arhajske tehnike ekstaze, Mirča Elijade.
Herman Broh, Vergilijeva smrt (nisam se često u životu sreo sa ovako teškom i zahtevnom knjigom, mada je izvrsna).
GM, reci već jednom šta ti treba pa ćemo da nađemo ili možda neko već ima, ne treba ti valjda pedofilski priručnik za stalkovanje predškolaca.
...
Čitam upravo Noćna Straža serijal Sergeja Lukjanenka, preporuka za ljubitelje fantastike. Tek kad pročitaš knjigu vidiš koliko su filmovi u stvari šturi i loši.
Turning Back the Clock: Hot Wars and Media Populism, Умберто Еко
Тренутно. А требао би ми такав сајт и за убудуће.
Тренутно читам стрипове.
Tako je govorio Zaratustra- Fridrih Nice
Људи имате шта да препоручите са тинејџера ( конкретно 2. средње ) ?Значи да није нешто претешко за разумети и пратити , нешто што би се свидело једном тинејџеру , бунтовнику како год.Домаће , страно...ђаба ми на нету тражити , хоћу нешто што ми србин препоручи.
Дамо читај Марка Видоиковића и има дизрастеш квалитетан.
Preporučite mi nešto od čega mozak može da svrši.
Смех у тами од Набокова.
zateftereno. sad da sačekam još jedno 30 godina kad stvarno ne budem imo šta da radim osim da čitam knjige.
'Вако купио сам први дио хангр гејмс и ако је неко читао нека ми одговори требам ли куповаци цијелу тиологију да сконам крај
"Americki Bogovi" - Nil GEJmen. Totalno strejt knjiga.
Ja skoro završio ''Grad lopova'' - Dejvid Beniof.
Savršenstvo je ukoričeno, i vi ga možete imati.