Na hrvatski jezik, sad kad razmislim treba mi još jedna knjiga pored nje, srpsko-hrvatski veliki bratski rečnik. Rečite mi, je l ovo neka duhovita knjiga, tako mi se čini, nisam pročitao više od dvije stranice, čekam da mi se prisere pa da oidem u vece da sam vidim o čemu se radi.
"Četiri noge dobre, dve noge loše!" :D Zanimljiva je, ne toliko smešna... Nemoj da je čitaš, na kraju ćeš se osećati kao svinja.
Čitam "Kako upropastiti sopstveni život" Dan Greenburg, Marcia Jacobs
Šta god ti rekla o njemu, on je ipak vanvremenski ruski pisac i na to nikako ne utiče tvoje mišljenje.
Hahahaha jebem mu sve kad se nisam sa stolice srušio na ovo.
Trgovac oružjem od Hju Lorija (glumi Hausa u seriji ako neko ne zna). Dobra knjiga, na neki način parodija na krimi i špijunske romane, a glavni lik mi je naročito simpatičan sa silnim sarkazmom i ironijom.
Napisao je tu knjigu još 1996. ali tek od nedavno može da se kupi u Srbiji. Znam da sprema još jednu, ali nisam siguran da li je već završio sa pisanjem ili tek treba. Na žalost, ne mogu da se setim naslova te druge knjige.
A zato je tebi smiješno ovo zbog čega si se zamalo srušio sa stolice.
Nisi me razumela vesnam, smešno mi je kako je Pišem uz vetar trolovao (makar se meni tako čini) na tvoj post vezano za knjigu. Očigledno je namerno prevideo naslov knjige pa zarez posle kojeg si napisala ko je autor Idiota.
"Životinjska farma" Džordž Orvel
Na hrvatski jezik, sad kad razmislim treba mi još jedna knjiga pored nje, srpsko-hrvatski veliki bratski rečnik. Rečite mi, je l ovo neka duhovita knjiga, tako mi se čini, nisam pročitao više od dvije stranice, čekam da mi se prisere pa da oidem u vece da sam vidim o čemu se radi.
"Četiri noge dobre, dve noge loše!" :D Zanimljiva je, ne toliko smešna... Nemoj da je čitaš, na kraju ćeš se osećati kao svinja.
Čitam "Kako upropastiti sopstveni život" Dan Greenburg, Marcia Jacobs
Приче Тајанства И Маште - Е.А.П.
Ко ово није читао, нека се удаљи од монитора.
Jel zna neko da l' ima negde u Beogradu da se kupi knjiga ''gejm of trons''?
"Kosovo" Dobrica Ćosić
"Poslednji dani SFRJ" Borislav Jović
"Lov na Miloševića" Marko Lopušina
Imaš na srpskom, ako ti odgovara :D
Uvod u pravo - Dragan Mitrović
травничка хроника - андрић, 2 пут
Idiot, Dostojevski.
Šta god ti rekla o njemu, on je ipak vanvremenski ruski pisac i na to nikako ne utiče tvoje mišljenje.
Možda je bolje da napišem ovako. ,,Idiot'' F.M.Dostojevski.
EDIT: Može biti da je ovaj Vetar glup, a iako troluje. Svejedno.
Hahahaha jebem mu sve kad se nisam sa stolice srušio na ovo.
Trgovac oružjem od Hju Lorija (glumi Hausa u seriji ako neko ne zna). Dobra knjiga, na neki način parodija na krimi i špijunske romane, a glavni lik mi je naročito simpatičan sa silnim sarkazmom i ironijom.
Hju Lori ima knjigu? U, jeb'te.
A zato je tebi smiješno ovo zbog čega si se zamalo srušio sa stolice.
Napisao je tu knjigu još 1996. ali tek od nedavno može da se kupi u Srbiji. Znam da sprema još jednu, ali nisam siguran da li je već završio sa pisanjem ili tek treba. Na žalost, ne mogu da se setim naslova te druge knjige.
Ko je izdao tu, ako smijem da pitam? Možda je nafatam u kak'oj biblioteci.
Nisi me razumela vesnam, smešno mi je kako je Pišem uz vetar trolovao (makar se meni tako čini) na tvoj post vezano za knjigu. Očigledno je namerno prevideo naslov knjige pa zarez posle kojeg si napisala ko je autor Idiota.
E jebi ga Vidro ne mogu da se setim, a nisam kod kuće da bih proverio.
Гејм оф Троунс, који се не зове тако, него А Сонг оф Ајс ен Фајр издаје Лагуна а има вероватно и у Делфима
Možda čo'ek ne traži cijeli serijal, nego samo Igru prestola.