Mac, Apple, iPhone...

  1. Ma ne treba meni, nemam to lolo Snasao bih se vec...
    Nego gde god da ih vidim, svetli. Glupo je ako ne moze da se ugasi.

  2. Uf, koji zajeb sa nalozima.

  3. Ova slika kobjasnila.

  4. Kolko vam traju bateriju na te pametne telefone?

  5. Koji patispanj od teme sunce ti jebem.

  6. Pa zavisi kako si prvi put punio bateriju ako si napunio po proceduri kako piše i odmah posle punjenja je i istrošiš.Ako ovo nije uradjeno baterija traje jako slabo čim slušaš muziku 10-15 min i gotovo ili igraš neku igricu.Sve u svemu Ja sam zadovoljan Apple-ovim uredjajem čačkam ga ceo dan i evo traje mi i do 15-20 dana baterija (i pazi stalno mi je uključen Wifi gde mogu da ga koristim)

  7. Čekaj čekaj, baterija na telefon ti traje 15 do 20 dana? A ako je ne puniš kako treba traje ti 10-15 minuta? Uz svo dužno poštovanje Zhajk, al nemo me zajebavat.

  8. Pa zavisi kako si prvi put punio bateriju ako si napunio po proceduri kako piše i odmah posle punjenja je i istrošiš

    Ovih dana totalno nepotrebno, litijum-jonske baterije se ne formiraju, džabe se cimaš i gubiš vreme, to ovima kod nas što pišu uputstva tek treba neko da objasni. Čak je za maksimalan radni vek preporučljivo da se što ređe prazne do kraja ili pune do kraja, vecina custom kernela za smartphone-ove čak ima hack koji puni bateriju samo do 98%.

    A traje kolko je akaš, ako drndaš mnogo gps i net teško će da izvuče više od dan, ako si umereniji traje par dana, ako ga koristiš samo za zvanje, poruke i muziku u prevozu izdržaće i duže al onda ubijaš poentu kupovine smart teflona. Navikneš se da ga svako veče staviš na punjač i sve ok.

  9. Не знам шта ти није јасно, Мешјо, ја арчим ајфон 8 сати дневно за музику, пошто радим тренутно као курир. Повежем на звучнике у колима и терај. Онда ми три сата буде упаљен ендомондо и гпс да убележи руту вожње на бајсу, па дођем кући и позовем брата из Немачке, а не причамо испод сат времена, проверим мејл, вукајлију, фејс, студентске сервисе, погледам филм пред спавање, и потраје батерија око месец-месец и по.

  10. nikada u svom životu nisam dala svoje pare za mobilni telefon, laptop, računar i sl niti namjeravam, ne ne, više ja volim pare na neke druge gluposti trošiti...
    sve od te tehnologije moderne što imam sam dobila na poklon
    pa eto, ako mi neko nekad pokloni nešto od toga što ti spominješ neću se buniti i biću fan :DDD

  11. Kurčina, teška. Ljudi plaćaju silne pare za modni brend, a ne za dotični tehnički uređaj. Pa iako je tehnički uređaj malo bolji, nije vredno platiti trećinu cene više, a ni sve funkcionalnosti nisu uvek neophodne... Na univerzitetu gde radim skoro svi tandrkaju Mekove i Ajfonove, pa ajd' što plate paprenu cenu od 1500 evra za Mekbuk, nego malo-malo nose u servis, ništa ređe od ovozemaljskih produkata za sirotinju raju. Ja sam zadovoljan sa svojim Lenovo ThinkPad laptopom i Soni Erikson mobilnim starim 5 godina, još 2 i mogu ga u školu upisati jebote. :D ... A i dok sam imao MSI od 400 evra sam bio zadovoljan, sem onog dobro poznatog problema sa kulerom koji tandrče k'o cirkular pogonjen kardanom od Rakovice, pa sam ga morao odnositi u drugu sobu kad preko noći pokrenem neku višesatnu simulaciju ili neko hard-kor mljevenje podataka.

  12. sto se tice kompjutera ne mogu da tvrdim,al bolji smartphone od Iphona ne postoji.
    U svim mogucim karakteristikama predrkava konkurente..

  13. http://www.blic.rs/data/images/2011-10-20/185064_ajpod-03_ff.jpg?ver=1319107253
    Ja ovo sokoćalo koristim (samo bele boje) i prezadovoljan sam ali bi bilo još bolje da sam u nekoj drugoj državi koja ima ugovor sa Apple-om pa da mogu da koristim FaceTime.Ako neko možda zna da je moguće i iz naše države da se koristi FaceTime nek mi objasni bio bi mu veoma zahvalan ( ma da već sam se raspitivao i ne može ... nema opcije da se stavi Srbija,a ima Albanija i koje kakve vukojebine).

  14. Zhajk jesi ti Otrov odnosno Krw?

  15. Ja se izvinjavam ali NE RAZUMEM pitanje ... Tako da ne mogu da dam adekvatan odgovor.

  16. Jabucarska je tuga pregolema...

    Uzmes npr. bio koji macbook pro a unutra

    obicna 5770 amd karta
    core 2 quad intel cpu,
    8 gb rama,

    isto kao u bilo kojem lap topu, i sve to platis zbog sarenog decijeg operativnog sistema
    samo 3x skuplje...

    Ovce su za šišanje, pa ko voli nek izvoli.

  17. Све је то шит, живела нокиа 3310.

  18. Slomio sam sinoć Ipod neki stari otvarajući pivo... Znači Apple je kurac, ne mož da otvori ni flašu Jelena, dete mu jebem.

  19. Pravi vlasnik pametnog pangalaktičkog pritišćiskrin uređaja ne dopunjava bateriju kad mu se istroši, on kupuje novu.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.