Иначе , један мој ортак пре две дине пио трибулус, јебига био млад није знао , и каже , пре него што сам почео да пијем нисам имо ниједну длаку на грудима , а од како га пијем избиле ми 3,4 , лололо , а имо и остале нуспојаве , бубуљице , жељу за арчењем по цео дан ...
Ja sam jednom tako sutno kod ortaka dzak on trenirao ulitmejt fajt i pumpa on onaj dzak ja reko sacu i ja malo i ja ga zategnem nogom oteklo mi stopalo bilo nisam mogao dva dana da stanem na nogu dzak 120 kg jebo mi je kevu jest da me je dzak prebio al mogu da se vadim da je tezi 30 kila tad verovatno i 40...
Gledao sam to uživo kad je bilo, juče čini mi se. Au, kad riknu, sunce ti jebem, ne znam dal' da plačem il' da se smejem. Na kraju nisam mogao da se ne nasmejem :)
Ајде неко ако има неки добар план вежби, невезано за теретану може, план исхране где би форсирао неку природну снагу и плочице првенствено изградио. Иначе трчим по неких пет, шест километара задњих дана, бијем џак, мало вежбам са пар неких бућица. Пошаљите ми на певете ако имате какав предлог.
Уз то тренира ли ко крав магу и где има то?
Isao sam davno u teretanu,al nesto kratko i smesno,jedva da se moze nazvati treniranjem.Nemam neki interes ni zelju za tim,osim kada cujem ovo http://www.youtube.com/watch?v=3gVPkaZykK4 e tad mi se trenira.
Naravno, jesu preširoke ruke, al' bitniji je položaj trupa, guzice, kičme i nogu.
Снеч никад нисам пробао , делује ми баш зајебано ... Идем да одрадим војнички
ЕДИТ: Ијао ал је кундрав овај Грузијац ... модни детаљ = длакава рамена , лоло
Ja se nikad nisam usudio, nemam nikog da mi pokaže tehniku, kontam da bih poginuo. :D
A skoro svi su bubuljičavi, jebo ih tribulus :D
Ubio sam zadnju ložu lijeve noge. Ne mogu da se spustim na vc šolju da siskenjam ko čoek, toliko me boli.
Како само леве?
Иначе , један мој ортак пре две дине пио трибулус, јебига био млад није знао , и каже , пре него што сам почео да пијем нисам имо ниједну длаку на грудима , а од како га пијем избиле ми 3,4 , лололо , а имо и остале нуспојаве , бубуљице , жељу за арчењем по цео дан ...
Radio mavaši da šinem lika nogom zavrat, mrlinu od 2 metra.
Šino sam ga al me zaboli loža u kompletu sa zadnjim ligamentima koljena.
Ja sam jednom tako sutno kod ortaka dzak on trenirao ulitmejt fajt i pumpa on onaj dzak ja reko sacu i ja malo i ja ga zategnem nogom oteklo mi stopalo bilo nisam mogao dva dana da stanem na nogu dzak 120 kg jebo mi je kevu jest da me je dzak prebio al mogu da se vadim da je tezi 30 kila tad verovatno i 40...
Начи само да вам се похвалим, први дан у теретани...
Ja listam nesto tv i naidjem na dizacice tegova, sto je jednoj prsnula ruka lol
Radite li izometrijske vezbe tj. zadrske? Sta tacno i koliko drzite?
Gledao sam to uživo kad je bilo, juče čini mi se. Au, kad riknu, sunce ti jebem, ne znam dal' da plačem il' da se smejem. Na kraju nisam mogao da se ne nasmejem :)
Čestitam Svarog, kako je bilo ?
Ајде неко ако има неки добар план вежби, невезано за теретану може, план исхране где би форсирао неку природну снагу и плочице првенствено изградио. Иначе трчим по неких пет, шест километара задњих дана, бијем џак, мало вежбам са пар неких бућица. Пошаљите ми на певете ако имате какав предлог.
Уз то тренира ли ко крав магу и где има то?
Хвала на питању, жестоко! :)
Велком ту д клаб.
Isao sam davno u teretanu,al nesto kratko i smesno,jedva da se moze nazvati treniranjem.Nemam neki interes ni zelju za tim,osim kada cujem ovo http://www.youtube.com/watch?v=3gVPkaZykK4
e tad mi se trenira.
ja da se pohvalim prvi dan na gradjevini crko sam, ali moje su pare XD
Вратио се из теретане, три сата био у њој. Радио леђа, бицепс, груди. Не осећам ништа.
Свароже , шта си све могао да радиш па да проведеш 3 сата у теретани ? Не контам , ај опиши шта си све радио , које вежбе , по могућству редом?
Što toliko dugo, burazeru?