Teret@n@

1. Radio leđa, slomio sam se k'o prostituka nakon produktivnog radnog dana. Pošto sam radio GVT, posljednja faza je trajala cca tri meseca, radio se nizak broj ponavljanja. Sada sam se vratio na neki svoj ''mind made'' program, i iako mi je GVT digao snagu u kilažama, čini mi se da sam ostao bez izdržljivosti za veći opseg ponavljanja (8-10). Juče sam jedva odradio grudi, a danas kad umro nisam na leđima i trapezima. Nadam se da je to samo navikavanje, i da će biti bolje u sledeće dve sedmice.

Grudi:
    benč na vrat, 4 serije u super seriji sa kosim razvlačenjima
    kontrakosi bučkama, 4 serije
    propadanja za grudi, 2 serije
    + stomak + podlaktice (3 serije)

Leđa (moj vas vređa)
    Lat mašina na prsa (hvat širina ramena) 4 serije
    usko T šipka veslanje 4 serije
    jednoručno veslanje bučicom 4 serije
    mrtvo dizanje 3 serije
    + trapezi sleganje šipkom 3 serije + 1 serija sleganja ramenima bučicom

Ovaj trening leđa je stvarno brutalan. Najviše se kidam na leđima. Izmorim se i fizički i psihički.

2. Малопре купих веј, и дали ми неки проспекат. Има на снижењу неки lysine амино киселина, подстиче лучење хормона раста, убрзава опоравак од повреда, важан за изградњу мишића, тако пише. Шта мислите о томе, посебно ме привукло ово за хормон раста.?

3. Ма само од њега да не порастеш :)) Ел то у пан спорту? Како мајку му ја пре неки дан тражио они кажу распродато, лоло.

4. Да, 700 кинти... Ај озбиљно, упути ме више, не разумем се ич... :)

5. Па узми ако хоћеш али не очекуј чуда, није то чаробни напитак, плус нема га више у продаји, сад сам сконтао да си то видео у проспекту. Боље утроши тих 700 дина на млеко или јаја, или чувај за веј.

6. Ок, али за шта он конкретно служи?

7. Свароге, аминокиселине су ти градивни блокови протеина, од њих се састоје протеини, а коришћењем повећаваш ниво искоришћивања протеинаи њихове производње.

Е, ево ово можда помогне онима којима не иде да забораве на реалност, тролололо http://www.igre.hr/igre/trening-za-forsere-douchebag-workout/

8. Која је веза између повећања броја хомосексуалаца тј гејова и шприцања у педу разним хормонима да би мишићи расли ко српска инфлација 90тих?

9. Вежбам са прекидима око две и по године. Имам 20 година, 90 кила, висине 189. Леп изглед и развитак самопоуздања ме највише вуче да тренирам. Иначе не форсирам се неким тежинама. Из бенча сам дизао преко деведесет, а бицепс могу радити са 50 кг на скот клупи. Иначе нисам вежбао скоро па пет месеци. Што се тиче режима исхране, "несам неки пробирач".

10. Videi i slike su im prejaki ! :D

11. Скочко, има ли те ође? :)

12. Kako nema, tu sam ja iza ćoška....

13. Ово су све резултати са опремом, а одржано је у новембру и прво првенство Србије у RAW категорији у Бачкој Паланци, много масивније и много више интересовања.

Иначе, за оне коиј не знају, RAW је без помоћи поверлифтинг опреме као што су бенч мајце, одела за чучањ, брифси, вишеслојна одела и сл. У RAW можеш да користиш само појас, врапсе и креду ,лоло, ал у томе је и чар, по мени.

Ево и резултата који су уједно сада и први код нас у RAW федерацији а победници су поставили државне рекорде. Па, упоредите мало себе и дечаке из осталих категорија, лоло.

Juniorke do 60kg

Juniorke do 67.5 kg

Juniori do 52kg

Juniori do 60kg

Juniori do 75kg

Juniori do 82.5kg

Juniori do 90kg

Juniori do 100kg

Juniori do 110kg

Juniori do 125kg

Seniori do 52kg

Seniori do 60kg

Seniori do 67.5kg

Seniori do 75kg

Seniori do 82.5

Seniori do 90kg

Seniori do 100kg

Seniori do 110kg

Seniori do 125kg

Seniori 125+ kg

14. Danas sam odradio 5 negativnih zgibova, 90 trbusnjaka iz 3 serije po 30 pon i 100 čučnjeva. Nemam snage za sklekove sad, a kvadricepsi me razbijaju, imam baš onu upalu mišića.

15. Pon/Sri/Pet :
    Grudi :
    Benč 3 serije : 8-15 ponavljanja
    Kosi benč 3 serije : 8-15 ponavljanja
    Rastezanje kablovima 3 serije : 8-15 ponavljanja
    Leđa:
    Zgibovi 3 serije: 8-15 ponavljanja
    LAT mašina 3 serije : 8-15 ponavljanja
    Noge:
    Leg curls ( ne znam srpski naziv) 3 serije : 8-15 ponavljanja
    Čučanj 3 serije: 8-15 ponavljanja
    Ramena:
    Military press iza glave 3 serije : 8-15 ponavljanja
    Military press ispred glave 3 serije : 8-15 ponavljanja
    Biceps:
    Biceps curls 3 serije : 8-15 ponavljanja
    Triceps:
    Band pushdown 3 serije: 8-15 ponavljanja

Šta da izmjenim šta da dodam ?

16. А шта ког дана тренираш?

17. Grudi :
    Benč 3 serije : 8-15 ponavljanja
    Kosi benč 3 serije : 8-15 ponavljanja
    Rastezanje kablovima 3 serije : 8-15 ponavljanja

Probaj umesto razvalačenja kablovima raditi razvlačenja bučicama na ravnoj klupi. I ubaci široka propadanja za grudi (ako si dovoljno jak) - vrat saviješ na grudi, nagneš se napred dok radiš, širok hvat, i ideš što dublje ka dnu.

Zgibovi 3 serije: 8-15 ponavljanja
    LAT mašina 3 serije : 8-15 ponavljanja

Ovo je za leđa ništa. Ako si dovoljno jak na zgibovima, ne drkaj se na latu. Odradi tri serije zgibova, 3 veslanja u pretklonu/ili t šipku i tri serije jednoručnog veslanja bučicom. I možeš tri serije hiperekstenzije za leđa.

Leg curls ( ne znam srpski naziv) 3 serije : 8-15 ponavljanja
    Čučanj 3 serije: 8-15 ponavljanja

Takođe malo. Čučanj, leg press iskorak - tri serije + 3 serije listovi.

Ramena:
    Military press iza glave 3 serije : 8-15 ponavljanja
    Military press ispred glave 3 serije : 8-15 ponavljanja

Nema potrebe za dva presa. Radi ispred glave. Onda radi letenje bučicama za srednje rame (Dumbell fly). Sedeće ili stojeće, 3-4 serije. I za zadnje rame možeš sedeće letenje u pretklonu.

Biceps curls 3 serije : 8-15 ponavljanja
    Triceps:
    Band pushdown 3 serije: 8-15 ponavljanja

Za biceps 3 serije biceps pregiba dvoručnim tegom, i 3 serije jednoručnog naizmeničnog pregiba na kosoj sedećoj klupi.
    Triceps: uska propadanja na razboju/uski kosi benč 3 serije, 3 serije potiska na V šipci ili 3 serije jednoručne bučice iznad glave (ako znaš na šta mislim).

18. Pa puno mi je onda to u jednom danu, razvuću to nekako

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.