Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
хаххахаха
Nači ti si taj što je dizao 40 kila?
Hahahaha, što trolujete čoveka? Nego Svarog, ti fino reket i lopticu, pa kad bude dizao iz benDŽa ti mu fino napucaj u glavu.
Šta mi je najbolje da uzmem da pijem za početak? Oću da nabacim koje kilo pa ako mogu kakve preporuke ??
Још је усмрдео целу теретану својим алфа - мужијачним знојом, дисали смо на шкрге пола сата...
A taj je dasa popio ko zna šta i ko zna koliko dugo trenira da bi digao 260 iz bendza ..
Popio je prijesno jaje prije treninga....
То му је од бонжите.
hahahah mislim da su u pitanju geni...
Sutra stiže 100% Prostar Whey natural flavor od Ultimate nutritiona, pakovanje 450g - 35 maraka, BCAA Stack od Univerzala - 60 maraka i Biotekov pojas od 30 maraka....
Dobiću labradinu SUPER CHARGE majicu gratis.
Da vidimo i ta čuda. Voljan sam da eksperimentišem :D
То му дође око 1200 динара?
Mislim da je oko 1500 .. nisam siguran
Лололололол каква сам ботина, не могу број да поделим! Мислијо сам на 1750 динара...
1894.
Са ког сајта ти то наручујеш и да ли имају испоруку за мајку Србију?
Drug mi radi za sportix, mislim da nemaju isporuku.
Flexshop u Ljubljani radi isporuku za naše prostore, imaju jake popuste, al' traže narudžbu od bar 100€, pa ako ti se uklapa....
Svi mi pametujete ovde a kad vas pitam što je najbolje da popijem na početku da dodbijem koje kilo, svi ćutite !
ovom porukom čisto da izbegnem sindrom poslednjeg posta, izvin'te
Radi li ko ''drop set''-ove, čujem da su dobri za hipertrofiju?
I da čujem ove mladje koji su im rekordi (benč, čučanj, mrtvo). Ja sam, eto, zadovoljan jer sam uspeo da izbacim svoju težinu iz benča, 82kg (pravilnom formom) faak jeaa :)
Pre par dana sam iz benča digao 60 ... Moji drugovi kažu da je to odlično ako uzmemo u obzir to da idem nedelju dana u teretanu . Ali sam prestao da idem .. oću da počnem nešto da pijem pa tek onda da nastavim