Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ма тигрова ил' коњска маст, решење је право.
Raja, 'ihtiol-kamfor' je jedina mast koja je jača i od konjske, tigrove, diklofenaka i kamfarta jer sadrži uglavnom duplu dozu kamfora od ostalih preparata na tržištu. Sve ove se baziraju na mentolu i hlade pa griju. Kada uzmete eterično ulje mentola i namažete se - dobićete istu reakciju.
Problem nas malo većih i jačih ljudi je doziranje. Kamfart i ostale gluposti što se mažu moram upotrijebiti 5-6 puta na dan a potreban mi je samo kamfor da ublaži bol direktno u tetivama. Ja sa dip rilifom, ako uzmemo da 1 g gela sadržava 50 mg ibuprofena i 30 mg levomentola (a ja koristim misinum 3 grama za mazanje na ruku), ubacujem u sebe 150mg brufena i 90 mg levomentola po mazanju, i tako 4 puta dnevno tako da dobijem 600mg brufena i 360mg levomentola mimo svih ostalih supstanci.....
Lakše mi je da drmnem par nimulida protiv bolova, namažem se kamforom 2 puta dnevno i plafon.
EDIT (da ne ispadne da vam pametujem xD): Naravno, sve ovo gore je za moj slučaj, za neke lakše povrede i upale kamfart je mama.
Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem.
meni je ugl. bolji fastum, ili neka ruska krema, sustavit forte se zove (problemi sa ligamentima zgloba, istegnuto pri padu. odmirovala sam svoje, ali vec vise od godinu dana zeza svaki cas)
Juče sam posjetio doktora zbog bolova u brahioradijalisu, tačno kraj lakta, sa spoljne strane.
http://img176.imageshack.us/img176/4935/sfasfasfasfavvvvvvvvvvv.jpg
Kaže čika doktor - zapaljenje tetive.
Krenulo mi u životu.
U ponedeljak vjerovatno gips i fizikalna, vidjeću još sa ovim specijalistima....
Какав сам ја тренинг данас имао , брука , од 9 до 3.Прво разгибавање , загревање , истезање.Затим сат времена трчања, умерено лаган темпо.Онда пола сата спринтеве по 100 метра .Ту сам већ умро.Онда сам одмарао пола сата , то јест , шетао се по овом лепом времену.Онда од 12 до 1 теретана , рад са теговима, а од 1 до пола 3 врећа и шадов боксинг.Смрт.Сад сам се истуширао , идем мало да једем и да легнем да одмарам леђа :)..............А Кика овако сваког дана , како ли издржава.. :))
Laki, ne pretjeruj, misli o testosteronu. :D
Nisam citao sve prethodne postove.
Teretana-da,kad nemam uzlove da vezbam kuci.
P90X je zakon!!! :D
PS:Za detaljnije informacije o treningu,ishrani,suplementaciji posetite pansport forum.
Skočimiš, kako ti se desilo ovo?
Laki, dobar trening. Kod mene se, ipak, malo razlikuje. :)
E ja nisam neko vreme radio i reko aj da dignem trista iz benča kad kurčina. Jedva sam dvesta dvaes digo. Ej živote, lutalico.
ЈА ДИЖЕМ БЕНЧ ДОК ЈЕБЕМ!
Ja radim teretan pos'o.
Skočimiš, kako ti se desilo ovo?
Recept:
-nimalo odmora
-premalo odgovarajuće suplementacije
-previše volje za treningom,
-velike težine
Sve ovo smućkaš u posudu i mora negdje da pukne. Mom ocu je prije par godina pukao trbušni mišić jer je koristio ovaj recept. Rođaku je pukao list. Da li je moguće da ima nešto i u genetici? :D
Šta je radio, pa mu je pukao trbušni mišić?
preforsirao
PajkoNP, hteo sam da znam kako.
Ja gledam ribe u teretani, sa sefovog ASTALA !
kika dovoljno da se misici neodmaraju i da ih sto bi rekli spali tad dolazi do pucanja istih....
PajkoNP, ne treba mi nešto što sam saznao pre 5 godina, nego me interesuje način vežbanja koji je forsirao, koja vežba i sl... Kontaš?
Nacrtaj mu Kika.