kika moguce je da je radio jednostavno trbusnjake a da sa ostatkom tela nesto nije uredu na misice iz stomacne grupe moze brdo toga da utice pa i sama kicma...ko zna sta je radio...
PROBLEM: Pijem kreatin weider,znaci djeluje sve dobro, snage ko u prici,malo sam i na masi skontao da ima rezultata. Ali od kada ga pijem podocnjaci do pola lica non stop, a normalno spavam i sve.
Da li je realno da je od njega?
Pa sad... Jesi li siguran da je od kreatina? Imaš li kakav problem sa alergijama? Pregledaj pomoćne supstance (ako su mudonje uopšte okačili pomoćne tvari na sadržaj) i ako sumnjaš na nešto... Od samog kreatina ne bi trebao imati problem baš sa podočnjacima. Nisam čuo do sada za takav slučaj.
Ljudi, koliko se vama često dešava da oderete dupe dok radite trbušnjake?
Ahahahaha, brate... Ne pitaj me ništa... Ja sam imao rane po dupetu, bukvalno. Ali onda sam skontao da klasični trbušnjaci kurcu ne vrede...
Mnogo je korisnije raditi crunches, od klasičnih sit ups-a.
Nisam radio klasične. Davno sam prestao sa njima jer mnogo vremena oduzimaju. Ja najčešće forsiram opružene sklopke. Ovo mi se desilo na kosoj klupi. Radio sam negativne sa 20 kg na grudima (pola sata). Moralo je da dođe do ovoga... :)
Znam, kosa je isto zajebana.
Trik: staviš najlon kesu između dupeta i šortsa ili gaća. Znači, da je najlon do tebe. Može i ona folija u rolni za frižider. Zajebano je ako si u teretani, pa okolo ima ljudi, jebi ga, ali pomaže provereno.
Mada, što si pola sata radio vežbu snage? Pa, nije to trčanje ili vijača...
Gamby, izgleda da ću morati. :)
Radio crunch nakon neke super serije mrtvih dizanja iz svih mogućih varijacija.
Pitam zato što nenormalno opterećujem trbušnjake. Hvala.
kika moguce je da je radio jednostavno trbusnjake a da sa ostatkom tela nesto nije uredu na misice iz stomacne grupe moze brdo toga da utice pa i sama kicma...ko zna sta je radio...
pajkoNP, rekao mi je šta je radio. :)
Znam, brate, nego sam ga pitao za svaki slučaj. Uvek to radim da bih znao šta sve može da snađe čoveka.
PROBLEM: Pijem kreatin weider,znaci djeluje sve dobro, snage ko u prici,malo sam i na masi skontao da ima rezultata. Ali od kada ga pijem podocnjaci do pola lica non stop, a normalno spavam i sve.
Da li je realno da je od njega?
Pa sad... Jesi li siguran da je od kreatina? Imaš li kakav problem sa alergijama? Pregledaj pomoćne supstance (ako su mudonje uopšte okačili pomoćne tvari na sadržaj) i ako sumnjaš na nešto... Od samog kreatina ne bi trebao imati problem baš sa podočnjacima. Nisam čuo do sada za takav slučaj.
Pojacao sam jos unos tecnosti, sad je sve ok.
Mozda je zbog toga bilo,ili mi je to jednostavno naislo od necega?
Одох да трчим уз брег , као Роки , нема зајебаницје , само јако..........
EDIT: Вратио сам се са трчања , трчо сам на празан стомак , али кад се сад нисам исповраћао од умора никад нећу...уффф
Ahahahaha, brate... Ne pitaj me ništa... Ja sam imao rane po dupetu, bukvalno. Ali onda sam skontao da klasični trbušnjaci kurcu ne vrede...
Mnogo je korisnije raditi crunches, od klasičnih sit ups-a.
Nisam radio klasične. Davno sam prestao sa njima jer mnogo vremena oduzimaju. Ja najčešće forsiram opružene sklopke. Ovo mi se desilo na kosoj klupi. Radio sam negativne sa 20 kg na grudima (pola sata). Moralo je da dođe do ovoga... :)
Znam, kosa je isto zajebana.
Trik: staviš najlon kesu između dupeta i šortsa ili gaća. Znači, da je najlon do tebe. Može i ona folija u rolni za frižider. Zajebano je ako si u teretani, pa okolo ima ljudi, jebi ga, ali pomaže provereno.
Mada, što si pola sata radio vežbu snage? Pa, nije to trčanje ili vijača...
Probaću ovaj trik.
Pola sata je u ovom slučaju malo. Ja dnevno treniram u proseku 5 sati.
Јесте ли ви нормални?
Što, jeb'o te?
Što, jeb'o te?
Предлажеш човеку да умота дупе у фолију, а он прихвата предлог.
ШКК? :)
Slavko, jesi li ti nekad odrao dupe?
Јок. Исто тако нисам ни умотавао дупе у фолију :)